EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 43521 tot 43525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 augustus 2012

EU Bailout

Deze crisis is veroorzaakt door de onjuiste waardering van de kosten van kapitaal door de centrale bankiers, waardoor een verkeerd gebruik van kapitaal in de hand wordt gewerkt, gedreven door schuld leveraging, die uiteindelijk werd ontmaskerd als een afzichtelijke vermogensbubbel, welke vervolgens uiteenspatte, en de gedwongen vernietiging van levens en het levensonderhoud van tientallen miljoenen relatief onschuldige mensen tot gevolg had.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2012

Grafiek: Amerikanen met een inkomen van maximaal 125% boven de armoede grens

From AP: "the number of Americans with incomes at or below 125 percent of the federal poverty level - the income limit for qualifying for legal aid - is expected to reach an all-time high of 66 million this year. A family of four earning 125 percent of the federal poverty level makes about $28,800 a year, government figures show." And visually...

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2012

Duitsland voelt Europese crisis steeds meer

BERLIJN - Duitsland voelt de gevolgen van de schuldencrisis in Europa steeds meer. ''De afnemende vraag uit de eurozone belast de Duitse economie in toenemende mate'', schrijft het ministerie van Financiën in Berlijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2012

Premier Italië: einde crisis in zicht

Het einde van de economische crisis in Italië komt volgens premier Mario Monti in zicht. De omstandigheden in het land zijn beter dan een jaar geleden. Dat heeft Monti zondag gezegd bij een economisch congres in de stad Rimini.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 19 augustus 2012

'Geen voedsel meer voor biobrandstof'

Peter Brabeck, de topman van Nestlé, 's werelds grootste fabrikant van levensmiddelen, wil niet meer dat voedsel wordt gebruikt voor de productie van biobrandstof.

Peter Brabeck, de topman van Nestlé, 's werelds grootste fabrikant van levensmiddelen, wil niet meer dat voedsel wordt gebruikt voor de productie van biobrandstof.

Volgens hem worden de voedselprijzen op deze manier sterk opgedreven en komt er een ongezonde relatie tussen de prijs van voedsel en die van olie.

Brabeck zegt in de Zwitserse krant SonntagsZeitung geen tegenstander te zijn van biobrandstof, maar vindt dat die dan op een andere manier geproduceerd moet worden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs