Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 43531 tot 43535
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Gesteggel over kuur eurozone bedwingt beurzen

De Europese aandelenbeurzen kwamen dinsdag per saldo amper van hun plaats. Gesteggel van politici over de juist kuur voor de problemen in de eurozone maakte beleggers sceptisch over het succes van de komende eurotop.

De AEX-index in Amsterdam stond ruim twee uur voor het slot 0,4 procent hoger op 295,34 punten. De MidKap-index verloor 0,4 procent tot 484,97 punten. De beurzen in Frankfurt, Londen en Parijs gingen tussen 0,2 en 0,4 procent vooruit. De hogere opening van Wall Street gaf de Europese beurshandel enige steun. De graadmeters in New York stonden kort na de opening tot 0,5 procent hoger.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Waarom de twintigste eurotop de zoveelste euroflop wordt...

Donderdag en vrijdag wordt in Brussel de twintigste eurotop georganiseerd en voor de twintigste keer wordt het niets, schrijft Zero Hedge. Velen hopen op een mirakel, maar dat mirakel zal niet plaatsvinden. Waarom? Omdat de bedelaars de beslissingen willen nemen en Duitsland, noch andere rijke landen dat zullen toelaten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Italiƫ schiet oudste bank ter wereld te hulp

De Italiaanse staat schiet de bank Banca Monte dei Paschi di Siena (BMPS) te hulp. Dat maakte de overheid dinsdag bekend.

Italiƫ koopt voor maximaal 2 miljard euro obligaties van de bank, die grote moeite heeft om te voldoen aan de nieuwe Europese kapitaaleisen. Volgens de bank is het op dit moment onmogelijk om het kapitaal dat nodig is om de buffers op peil te brengen op de markt op te halen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

'Licht hogere opening Wall Street'

De aandelenbeurzen in New York lijken dinsdag met bescheiden winsten aan de handelsdag te beginnen na de forse verliezen op maandag. De stemming zal echter bedrukt blijven nadat Spanje veel meer rente moest bieden op staatsleningen waarvoor het animo flink terugliep.

Spanje haalde 3,1 miljard euro op met leningen met looptijden van 3 en 6 maanden. De rente verdrievoudigde bijna ten opzichte van een vergelijkbare veiling vorige maand.

Bron: youtube.com
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Zware beurscrash aanstaande?

Economic indicators show the economy is heading into a possible Depression. Out of control debt, plummeting tax revenue and high unemployment will force the United States to either cut entitlement benefits or print money and rise hyperinflation. Either way hard times are coming and those on fixed incomes will suffer the worst. Economic collapse is possible as conditions become unstable across the globe. Obama declares Martial Law and gun confiscation is attempted to quell discontent and unrest.