EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4361 tot 4365
Geplaatst op: zondag 8 januari 2017

Heeft Rusland de Amerikaanse verkiezingen gemanipuleerd?

Volgens de Amerikaanse inlichtingendienst FBI en het Department of Homeland Security (DHS) zijn er ‘bewijzen’ dat Rusland de Amerikaanse verkiezingen gemanipuleerd heeft. De publicatie van deze lekken zouden Trump aan de overwinning geholpen hebben, zo concludeerden de twee Amerikaanse overheidsinstanties.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zaterdag 7 januari 2017

Mexicanen in VS sturen recordbedrag naar huis vóór inhuldiging Trump

De kans dat Donald Trump een muur bouwt aan de zuidelijke grens met Mexico lijkt meer te gaan worden dan een campagne-belofte.

De kans dat Donald Trump een muur bouwt aan de zuidelijke grens met Mexico lijkt meer te gaan worden dan een campagne-belofte.

Eerder deze week raakte bekend dat het overgangsteam van de president-elect vorige maand het Department of Homeland Security (DHS of Departement Binnenlandse Veiligheid) gevraagd had alle middelen op te lijsten die beschikbaar zijn om een grensmuur en andere omheiningen te bouwen. De vraag maakte deel uit van een uitgebreid verzoek om documenten en analyses.

‘Big Beautiful Wall’ Eerder deze week meldde de president-elect dat de VS de kosten voor de ‘Big Beautiful Wall’ zouden moeten voorschieten, maar dat Mexico dat geld later zou terugbetalen. Aanleiding voor de zoveelste Twitter-rel met de man die op 20 januari het Witte Huis betreedt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 7 januari 2017

De politiek van Trump werkt!

Nog steeds zijn niet alle mensen gewend aan het feit dat Donald Trump deze maand het stokje zal gaan overnemen van Barack Obama. Tot verrassing van velen wist Trump in november Clinton te verslaan. En tot nu toe lijkt het er op dat de gevoerde politiek van Donald Trump succesvol is.

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bloomberg, is te zien dat het Amerikaanse consumentenvertrouwen gestegen is naar het hoogste niveau sinds het jaar 2001. Daarnaast zijn de verwachtingen van de Amerikanen ook op het hoogste niveau terecht gekomen in meer dan 13 jaar tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 7 januari 2017

Het Westen acht een wereldoorlog dichterbij dan wereldvrede

100 jaar nadat de Eerste Wereldoorlog – waarvan men toen dacht dat het ook de laatste zou zijn – over het Europese continent woedde, lijkt de wereld opnieuw alles behalve een vreedzame plek.

100 jaar nadat de Eerste Wereldoorlog – waarvan men toen dacht dat het ook de laatste zou zijn – over het Europese continent woedde, lijkt de wereld opnieuw alles behalve een vreedzame plek.

50 tot 63% van de inwoners van de grootste westerse landen denken zelfs dat we dichter bij een nieuw conflict, dan bij wereldvrede staan, blijkt uit een onderzoek van het Britse bureau YouGov.

1. Hoe dicht staan we vandaag – op een schaal van 1 tot 10 – bij een nieuwe, grote oorlog?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 7 januari 2017

BoA Merrill Lynch verwacht een goed jaar voor Europa

De vooruitzichten voor de Europese economie zijn positief, dat beweert althans de Bank of America Merrill Lynch. De Amerikaanse zakenbank verwacht dat 2017 het beste jaar voor Europa wordt sinds de financiële crisis. 

De winsten in Europa gaan met 11 procent stijgen dit jaar, dat denken ze alleszins bij de grote zakenbank Bank of America Merrill Lynch. Ze baseren zich op de aantrekkende economische groei in Europa, het verzwakken van de waarde van de euro en de stijgende grondstoffenprijzen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs