Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 4366 tot 4370
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 oktober 2016

Om over na te denken: 7 redenen waarom jij waarschijnlijk nog niet rijk bent

We weten het, rijk worden is niet eenvoudig. Soms ligt het aan kleine dingen. En dat maakte veel mensen angstig. Maar het is net die angst die alles nog veel moeilijker maakt. Denk maar eens na over onderstaande 7 angsten.

Hoeveel ervan staan er bij jou in de weg?

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 21 oktober 2016

Deze miljardair beroofde duizenden van hun pensioen, Brits parlement zorgt voor gepaste reactie

Omdat hij tal van mensen van hun baan en pensioen beroofde, wordt de Britse miljardair Philip Green uit het ridderschap ontheven. Het is voor het eerst dat Groot-Brittannië officieel overgaat tot deze stap.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 oktober 2016

Draghi lost niets over meer uitbreiding stimulus

Mario Draghi liet tijdens de persconferentie op donderdagmiddag, niets los over mogelijke uitbreidingen van het stimuleringsprogramma om de Europese economie een extra duwtje in de rug te geven. De rente blijft stabiel en het opkoopprogramma ongewijzigd.

Zoals analisten en marktkenners hadden verwacht, zal er voorlopig niets veranderen aan het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank. ECB-president Mario Draghi kondigde aan dat de bank de rentetarieven niet zal veranderen en dat de lengte en de maandelijkse bedragen van het inkoopprogramma ongewijzigd blijven.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 21 oktober 2016

‘Britse pond nog 10% overgewaardeerd’

Sinds Groot-Brittannië besliste de Europese Unie te verlaten, heeft het pond sterling bijna 15 procent van zijn waarde verloren, maar toch is de bodem mogelijk nog niet bereikt. Geraamd kan worden dat de koers van het pond nog altijd 10 procent boven de reële waarde ligt.

Dat hebben economen van de bank Goldman Sachs opgeworpen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 21 oktober 2016

Meer Amerikanen bezoeken IJsland dan er IJslanders zijn

Dit jaar zullen bijna twee miljoen toeristen IJsland bezoeken. Daarmee heeft de interesse voor het land – dat door vele bronnen als een absolute topbestemming naar voor wordt geschoven – een voorlopig hoogtepunt laten optekenen.

Achter die toenemende belangstelling gaan enkele heel opvallende redenen schuil.