Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 4366 tot 4370
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 27 november 2016

Dit is waarom je NU moet beginnen sparen

Sparen, we stellen het dikwijls uit omdat we nog dit of dat willen kopen. Consumeren heeft dan ook een grotere aantrekkingskracht dan sparen. Veel mensen sparen niet of te weinig omdat ze liever nu genieten, je weet immers nooit hoe oud je gaat worden. Maar een groot deel van de mensen wordt wel oud, en die periode in armoede doorbrengen is een van de ergste dingen die er zijn. Om op latere leeftijd voldoende financiële middelen te hebben, moet je NU beginnen sparen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 27 november 2016

Stijging van de olieprijs in verschillende valuta’s gemeten

De olieprijs is de afgelopen week flink in waarde gestegen als gevolg van de vergaderingen die op dit moment worden gevoerd door de OPEC. Daarnaast heeft Rusland al meerdere malen laten weten dat het openstaat voor het bevriezen van de productie. De vraag is natuurlijk of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 26 november 2016

17 dingen die 20-ers kunnen doen om zichzelf klaar te stomen voor een leven vol succes

De 20-er jaren spelen volgens psychologen een zeer bepalende rol in je leven. Ze vormen wie je bent, persoonlijk en professioneel. Ze zijn dus essentieel om succes te oogsten tijdens de rest van je leven. Wie een of enkele dingen kan veranderen via onderstaande lijst, heeft al direct een enorme voorsprong op zijn/haar leeftijdsgenoten.

Ontdekt wat je wel en niet moet doen in je 20-er jaren om een sterke basis te leggen voor een succesvol leven.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 26 november 2016

Begrotingstekort daalt fors door meevaller van 4,3 miljard euro

Het kabinet haalt dit jaar 4,3 miljard euro meer aan belastingen en premies op dan verwacht. Het begrotingstekort daalt in 2016 daardoor naar 0,4 procent.

Dat zei minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën vrijdag na de ministerraad.

Op Prinsjesdag ging het kabinet er nog van uit dat het overheidstekort dit jaar zou uitkomen op 1,1 procent en volgend jaar op 0,5 procent.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 26 november 2016

Na de Brexit en Trump beginnen Europeanen de EU opnieuw te appreciëren

Terwijl de brexit en de verkiezing van Donald Trump tot president van de Verenigde Staten algemeen als tegenvallers voor de Europese Unie werden bestempeld, lijken deze gebeurtenissen in werkelijkheid een stimulans te zijn geweest voor het Europese eenheidsgevoel.

Dat blijkt uit een rapport van de Bertelsmann Foundation, die heeft vastgesteld dat in vijf van de zes grootste lidstaten van de Europese Unie de steun voor het Europese idee is toegenomen. Alleen in Spanje bleek nog een verdere daling geregistreerd te worden.