Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 43666 tot 43670
Bron: replytoall.nl
Geplaatst: vrijdag 15 juni 2012

Rare Jongens, die Grieken; leidt de bankrun tot Grexit?

Er is al (te) veel geschreven en gesproken over Griekenland. Van arme stumpers tot mega fraudeurs. Van helpen tot in hun sop gaarkoken. Grexit versus Gremain. De feiten zijn altijd geduldig en geven een oplossingsrichting, bijvoorbeeld; ‘De Griekse problemen zouden opgelost zijn als we slechts de helft van de belasting binnen zouden krijgen die nu wordt ontdoken’!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 juni 2012

Fly me to the moon... markten exploderen op geruchten van een globale interventie

Het zijn nog maar geruchten, maar via diverse wegen vernemen we dat bronnen dicht bij de G20 melden dat er een gecoördineerde globale interventie door de centrale banken zit aan te komen.

Zoals gezegd, het zijn tot dus ver geruchten, maar we hebben op Slim Beleggen al veelvuldig aangekaart dat er geen andere opties resteren voor het globale financiële systeem. Het is dat of een complete implosie!

Hier is uw ‘fly me to the moon’ grafiek van de S&P 500 volgend op de geruchtenmolen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 juni 2012

Ook dat nog: recorddaling voor Spaans vastgoed!

We hebben goed nieuws voor koopjesjagers van Spaans vastgoed. De prijzen kelderen er momenteel aan een ongeziene snelheid.

Onderzoeksbureau INE meldde een daling van maar liefst 12,6 procent in het eerste kwartaal van 2012!

Dat is nooit eerder voorgekomen sinds men de gegevens over de Spaanse vastgoedsector is beginnen collecteren. En het ziet er niet meteen naar uit dat de prijzen snel zullen stabiliseren, de voorraden zijn simpelweg te groot.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 juni 2012

Ook Google Trends wijst op een positieve set-up bij GOUD

We krijgen via allerlei kanalen steeds meer positieve signalen voor goud binnen. Zo ook via Google, met name de onderzoekstool Google Trends.

De zoekterm ‘Gold’ wordt weer meer ingegeven door de gebruikers van Google wereldwijd. Er is dus meer interesse naar het gele edelmetaal onder de bevolking.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

Egan-Jones verlaagt rating Frankrijk naar BBB+ van A-

Kredietbeoordelaar Egan-Jones heeft donderdag de rating van Frankrijk verlaagd naar BBB+ van A-, vanwege verwachtingen dat het land onder meer financieringsdruk komt te staan.

De kleinere kredietbeoordelaars zijn veel harder geweest in hun visie op Frankrijk dan de drie grote beoordelaars Moody's Investors Service, Fitch Ratings en Standard & Poor's. S&P's hanteert een AA+ rating, zes stappen hoger dan de rating van Egan-Jones. Zowel Moody's als Fitch hanteren nog steeds de hoogste AAA-rating.