EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4376 tot 4380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

Wereld passeert grens van vijf miljard mobiele aansluitingen

Tegen het midden van dit jaar zullen wereldwijd vijf miljard mobiele telefoons operationeel zijn. Dat blijkt uit een rapport van de GSM Association (GSMA), de internationale organisatie van mobiele operatoren.

Vorig jaar waren wereldwijd 4,8 miljard telefoons geregistreerd, maar door de groeiende bevolking in Azië – met India als speerpunt – zal dat aantal volgens de onderzoekers tegen het einde van dit decennium tot 5,7 miljard aansluitingen zijn gestegen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

Deze 'rotjobs' moet je aanvaarden om hogerop te raken

Sta je aan de start van je carrière? Dan zou het al te gek zijn dat je al meteen CEO van een multinational wordt. Begin onderaan de ladder in een bedrijf en doe ervaring op in andere jobs. Ambitie brengt je hogerop en uiteindelijk kan je zo doorstromen naar een topfunctie. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

Alan Greenspan’s remarks on a Gold Standard

Greenspan has exhibited a keen understanding of the gold in the past. Now that his career at the Fed has ended, ‘the Old Greenspan — the one who defends free markets — has now returned.’  In a recent interview with Gold Investor magazine. Greenspan made some interesting remarks on the historical gold standard:

Lees verder op The BIG RESET
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

China blijft inzetten op economie en globalisme

Bij het hervormen van de Chinese regering lijkt president Xi Jinping volop in te zetten op het economische aspect. Xi volgt hiermee de eerdere koers die het land is in geslaan als economische grootmacht.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

In deze 10 goedbetaalde jobs heb je weinig stress

Denk jij ook dat goed betaalde jobs altijd samengaan met veel stress? Dan heb je het mis! Want in sommige jobs of sectoren ondervind je minder stress dan in andere. Dit zouden volgens de Amerikaanse website Businessinsider enkele van de minst stresserende beroepen zijn...

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs