EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4376 tot 4380
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2016

Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS schrapt duizend banen

De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS schrapt duizend kantoorbanen. De ingreep moet helpen de eerder aangekondigde kostenbesparingen bijna te verdubbelen.

De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS schrapt duizend kantoorbanen. De ingreep moet helpen de eerder aangekondigde kostenbesparingen bijna te verdubbelen.

Dat is nodig om de steeds zwaardere concurrentie het hoofd te bieden, laat het bedrijf dinsdag weten.

Waar SAS afgelopen jaar nog volop kon profiteren van een aantrekkende vraag en relatief lage brandstofprijzen, ziet het plaatje er momenteel tijd een stuk minder zonnig uit. Al in het eerste kwartaal van het nieuwe boekjaar, dat op 1 november is begonnen, voorziet het bedrijf een afname van de winst.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2016

Cash afschaffen om inflatie in te dijken

India voert al jaren een gevecht tegen hoge inflatiecijfers. Een stringent monetair beleid werd de vorige jaren toegepast. Sinds kort stapt India over op drastischer maatregelen. En, voorlopig met succes, zo blijkt.

Op 8 november jl. werden de oude bankbiljetten van 500 en 1000 Roepies afgeschaft. Officieel gebeurt dit om corruptie en misdaad aan te pakken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2016

Nederlandse welvaart ruim boven EU-gemiddelde

De omvang van de Nederlandse economie (bbp) per hoofd van de bevolking lag vorig jaar 28 procent boven het EU-gemiddelde. Daarmee staat Nederland op een gedeelde derde plek van meest welvarende landen binnen de Europese Unie.

Dat blijkt dinsdag uit cijfers van Europees statistiekbureau Eurostat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2016

Bill Gates richt fonds van $1 miljard op voor groene energie … en belt met Donald Trump

Aan de ene kant van de lijn heb je Bill Gates, rijkste man ter wereld en filantroop voor groene energie, onderwijs en ziektebestrijding. Aan de andere kant Donald Trump die helemaal niet gelooft in de opwarming van de aarde. Dat moet een aangenaam gesprek zijn geweest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2016

EU-landen eens over hogere antidumpingheffing Chinees staal

De EU-landen gaan zich beter beschermen tegen dumping van goedkope grondstoffen. De maatregelen hebben onder andere betrekking op goedkoop Chinees staal en energie.

De EU-landen werden het dinsdag in Brussel eens over tijdelijk hogere importheffingen op grondstoffen die aantoonbaar onder de kostprijs op de Europese markt worden verkocht. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs