Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 43766 tot 43770
Bron: youtube.com
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Zware beurscrash aanstaande?

Economic indicators show the economy is heading into a possible Depression. Out of control debt, plummeting tax revenue and high unemployment will force the United States to either cut entitlement benefits or print money and rise hyperinflation. Either way hard times are coming and those on fixed incomes will suffer the worst. Economic collapse is possible as conditions become unstable across the globe. Obama declares Martial Law and gun confiscation is attempted to quell discontent and unrest.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Nederland behoudt AAA-status

Nederland heeft nog steeds de hoogst denkbare kredietstatus AAA. Dit heeft kredietbeoordelaar Fitch dinsdag bekend gemaakt.

De vooruitzichten zijn bovendien stabiel.

Eerder waarschuwde Fitch nog dat de kredietwaardigheid van Nederland onder druk zou kunnen komen te staan, wegens het vallen van het kabinet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Italiaanse detailhandelsverkopen imploderen, BBP krimpt verder!

Het gaat steeds sneller de verkeerde kant op in Italië. We attendeerden u er vorige week al op dat het Italiaanse consumentenvertrouwen in een figuurlijke ravijn stortte en de industriële productie van Italië in snel tempo daalde.

Uit de jongste gegevens blijkt dat de detailhandelsverkopen een genadeschot ondergingen afgelopen maand, met een daling van 6,8% jaar op jaar. Zo een grote daling kunnen we ons niet meer herinneren in Italië.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

De Grote Energieleugen

Het populisme is nu ook al de energiewereld binnengedrongen. Afgelopen weekend verscheen een persbericht van RWE/Essent-topman Peter Terium, waarin stond dat de energierekening de komende jaren onbetaalbaar zou worden.

De oorzaak was duurzame energie, dat per slot veel duurder was dan fossiele energie en kernenergie. Anders gesteld: overschakelen op duurzame energie maakt de energierekening onbetaalbaar voor mensen met lage inkomens.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Boodschap van Thaise centrale bankier aan Europa: bijt door de zure appel heen

Europa mag niet langer aan struisvogelpolitiek doen. Het moet de huidige problemen onder ogen zien en overstappen naar een realistisch scenario. Dat lijken woorden in de wind, maar toch zit er een duidelijke boodschap achter. Die boodschap is afkomstig van de Thaise centrale bankier Prasarn Trairatvorakul.

Hij gelooft dat Europa op de eerste plaats een devaluatie van de koers van de Euro moet toestaan. Die devaluatie moet gepaard gaan met hervormingen die inderdaad bijzonder pijnlijk kunnen zijn. Alleen door zo te handelen kunnen we sterker uit de crisis komen.