Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 4381 tot 4385
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

BlackRock bouwt Treasuries af en koopt…goud

Fondsbeheerder BlackRock is minder te vinden om Amerikaans staatspapier in portefeuilles op te nemen en koopt in sommige gevallen goud in de plaats. Een serieuze opkikker voor goud dat tot nu toe steevast als weinig interessant door grote fondsbeheerders werd bestempeld.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Iran niet van plan olieproductie te bevriezen

Iran is niet bereid zijn olieproductie te bevriezen op het huidige niveau en doet ook niet mee aan een overeenkomst over de productie bij de gesprekken tussen grote olieproducenten in Algerije deze week. 

Dat heeft de Iraanse olieminister Bijan Zanganeh dinsdag gezegd tegen persbureau Bloomberg.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Negatieve vooruitzichten op oliemarkt

Vorige week was er sprake van een mogelijke overeenkomst tussen verschillende OPEC-leden om de olieproductie in te perken. Nigeria en Iran lieten echter deze week verstaan dat ze niet van plan zijn hun productie de komende maanden terug te schroeven. De olieprijs zakte dinsdag verder weg als reactie op de tegenvallende berichtgeving.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Amerikaanse verkiezingen belangrijk? Deze grafiek verklaart het

Langzaamaan komt de eindstrijd tussen Clinton en Trump in zicht. Beide presidentskandidaten doen er op dit moment alles aan om zoveel mogelijk zieltjes voor zich te winnen, en ook de beleggers moeten deze Amerikaanse verkiezingen hoog op hun agenda hebben staan. Het kan er deze keer namelijk heet aan toe gaan.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Hoe substantieel Trumps zwakheden ook mogen zijn, hij scoorde wel degelijk punten

Het meest geanticipeerde debat ooit in de Amerikaanse politiek eindigde maandag zoals het begon: met twee kandidaten die zulke diametraal tegengestelde boodschappen verkondigden dat het vaak leek alsof ze het over verschillende landen hadden, schrijft de Miami Herald.