EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 43811 tot 43815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 augustus 2012

4-jarig onderzoek in zilver-fraude komt tot een eind

Helaas, zonder enig resultaat...

Helaas, zonder enig resultaat...

A four-year investigation into the possible manipulation of the the silver market looks increasingly likely to be dropped after US regulators failed to find enough evidence to support a legal case, according to three people familiar with the situation.

The Commodity Futures Trading Commission first announced that it was investigating “complaints of misconduct in the silver market” in September 2008, following a barrage of allegations of manipulation from a group of precious metals investors.

In 2010, Bart Chilton, a CFTC commissioner, said that he believed there had been “fraudulent efforts” to “deviously control” the silver price.

[...]

Lees verder op CNBC
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2012

Het zelfreinigend vermogen van de elite.

Dit weekeinde was Minister-president Mario Monti van Italië via twee opvallende uitspraken in het Europese, maar vooral Duitse, nieuws. Ten eerste waarschuwde hij ervoor dat Europa psychologisch op barsten staat en daardoor uiteen dreigt te vallen op het niveau van de bevolkingen van de lidstaten. Het ging hem niet slechts om anti-Europese sentimenten. Belangrijker waren de spanningen richting Duitsland. Dat land moet zich niet zo halsstarrig opstellen. Anders kon het weleens op een modern potje matten uitdraaien.

Ten tweede was Monti van mening dat de Europese regeringsleiders zich losser moesten opstellen ten opzichte van hun nationale parlementen met als doel om de crisis beter te kunnen bezweren. Een beetje afstand kan geen kwaad ten gunste van eigenmachtig handelen, zo is Monti van mening. Deze uitspraken hadden net zo goed van Silvio Berlusconi kunnen komen en stemmen tot grote zorg. Onwillekeurig moest ik aan de opmaat naar de Tweede Wereldoorlog denken. Terecht?

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2012

CORRECT: AMSTERDAM VANDAAG: AEX slot vlak na rustige en saaie dag

(Correctie van eerder gepubliceerd bericht 'AMSTERDAM VANDAAG: AEX slot vlak na rustige en saaie dag' om euro dollar koers te corrigeren.)

(Correctie van eerder gepubliceerd bericht 'AMSTERDAM VANDAAG: AEX slot vlak na rustige en saaie dag' om euro dollar koers te corrigeren.)

AMSTERDAM (Dow Jones)--De AEX sloot maandag vrijwel onveranderd af, na een zeer rustig en saai verlopen handelsdag, waarop PostNL met de cijfers over het tweede kwartaal nog voor de meeste opwinding zorgde, terwijl de verder dalende rentes van Italie en Spanje gedurende het grootste deel van de handelsdag voor een licht optimistische stemming zorgden. De bescheiden winst werd in de slotminuten weer ingeleverd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2012

Britse bank beticht van illegale handel Iran

De Britse bank Standard Chartered wordt in de Verenigde Staten verdacht van grootschalige illegale handel met Iran. Het bedrijf dreigt daardoor zijn vergunning kwijt te raken om actief te zijn in New York, het hart van de Amerikaanse financiële wereld. Dat is maandag bekendgemaakt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX slot vlak na rustige en saaie dag

De AEX sloot maandag vrijwel onveranderd af, na een zeer rustig en saai verlopen handelsdag, waarop PostNL met de cijfers over het tweede kwartaal nog voor de meeste opwinding zorgde, terwijl de verder dalende rentes van Italie en Spanje gedurende het grootste deel van de handelsdag voor een licht optimistische stemming zorgden. De bescheiden winst werd in de slotminuten weer ingeleverd.

De AEX sloot vlak op 330,40 punten. De Midkap won op het slot 0,3% op 504,48 punten. De ASX kreeg er 0,4% bij op 373,85 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs