Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 43846 tot 43850
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Japanse beurs eindigt lager

De beurs in Tokio is dinsdag lager gesloten. Na de sterke koerswinsten van een dag eerder namen beleggers gas terug. De stemming werd daarbij gedrukt door de aanhoudende zorgen over de financiƫle problemen in Spanje. De Nikkei eindigde 0,8 procent lager op 8655,87 punten. Maandag sloot de Japanse hoofdgraadmeter nog op het hoogste niveau in een maand tijd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

'AEX opent vlak'

De beurs in Amsterdam zal dinsdag naar verwachting vlak openen. Ook de andere Europese beurzen zullen bij de opening weinig beweging laten zien. Beleggers blijven voorzichtig in afwachting van een nieuwe obligatieveiling van Spanje.

,,De AEX begint vlak met een negatieve ondertoon. De euforie over de Griekse verkiezingsuitslag duurde gisteren maar een uur. Alle aandacht ging uit naar Spanje, waar de rente opliep tot het niveau waarop Ierland, Portugal en Griekenland hulp moest zoeken. Spanje wil dinsdag 5 miljard euro ophalen en de verwachting is dat het land opnieuw een recordrente zal moeten betalen'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

IMF krijgt meer geld dan verwacht

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) krijgt meer geld dan verwacht om landen in nood te kunnen helpen. Dat maakte IMF-chef Christine Lagarde in de nacht van maandag op dinsdag bekend in het kader van de G20-top in Mexico.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

China geeft 43 miljard dollar aan IMF

China gaat 43 miljard dollar bijdragen aan de reserves van Internationaal Monetair Fonds (IMF) om de financiƫle crisis te bestrijden.

Dat meldt het Chinese persbureau Xinhua dinsdag zonder meer details bekend te maken.

Bron: ad.nl
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Italiaan aangehouden met 50 kg goud

De Italiaanse politie heeft een man met 50 kilo goud in zijn auto aangehouden aan de Zwitserse grens. Dat meldde de Italiaanse politie gisteren.

Het goud is ongeveer 2 miljoen euro waard en werd gevonden in een verborgen compartiment in de auto.

De Italiaanse zakenman en zijn dochter, die ook in de auto zat, zijn aangehouden wegens smokkel.