Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 43851 tot 43855
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Value8 onderdeel Amsterdamgold.com krijgt AFM-vergunning

De eerste Nederlandse aanbieder van edelmetaal heeft het voor elkaar...

Value8 nv (VALUE.AE) onderdeel AmsterdamGold.com heeft een vergunning ontvangen van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) voor het aanbieden van fysiek goud en zilver als beleggingsobject, meldt de investeerder woensdag.

AmsterdamGold meldt in het begeleidend persbericht te verwachten vanwege de vergunning zijn leidende positie verder te versterken en de dienstverlening aan klanten uit te kunnen breiden en verbeteren.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Mogelijk respijt voor Grieken

Europa lijkt Griekenland iets tegemoet te willen komen als het gaat om de opgelegde hervormingen en bezuinigingen in ruil voor financiële steun. Dinsdag zei voorzitter Jean-Claude Juncker van de vergadering van ministers van Financiën van de eurolanden, de zogeheten eurogroep, dat erover kan worden gepraat.

Een hoge EU-diplomaat zei dat het een desillusie van Europa is om te denken dat het niet nodig is om met de Grieken te heronderhandelen. De Europese Commissie houdt echter vast aan een hard 'nee'.

Bron: parool.nl
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

G20: Niet bezuinigen, maar juist investeren in groei

De leiders van 's werelds grootste economieën zullen doen voorkomen dat ze pal achter alle pogingen staan om groei en nieuwe banen te realiseren in de hoop de wereldeconomie te redden die nu door angst voor de crisis in Europa wordt geregeerd. Dat blijkt uit het ontwerp van hun slotverklaring die vandaag, aan het einde van de jaarlijkse G20-top, wordt gegeven.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

'Werkloosheid naar hoogste niveau in 15 jaar'

De werkloosheid zal oplopen tot meer dan 7% van de beroepsbevolking en daarmee stijgt het aantal werklozen tot ruim boven de half miljoen, zo meldt het ING Economisch Bureau. Meer dan 100.000 werkenden per kwartaal raken dit jaar mogelijk hun baan kwijt.

Bron: rtl.nl
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Beurzen hopen op crisismaatregelen

De Europese beurzen gingen dinsdagmiddag eensgezind omhoog. Een sterke daling van het economisch vertrouwen in Duitsland voedde de hoop op marktvriendelijke stimuleringsmaatregelen van de Europese Centrale Bank (ECB) en de Europese politiek. Ook zorgde een daling van de 10-jarige Spaanse rente voor enige opluchting.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,7 procent hoger op 298,98 punten. De MidKap-index won 1 procent tot 497,78 punten. De beurzen in Parijs, Frankfurt en Londen stegen tussen 0,4 en 1,1 procent. Op Wall Street stond de Dow-Jonesindex kort na opening 0,4 procent hoger.