EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 43941 tot 43945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 juli 2012

Wall Street zet opleving voort

De beurzen op Wall Street borduurden vrijdag voort op de winsten van een dag eerder. Beleggers hopen dat zowel het stelsel van Amerikaanse centrale banken als de Europese Centrale Bank (ECB) volgende week maatregelen zullen nemen om de economie te stimuleren en de eurozone te stabiliseren.

De beurzen op Wall Street borduurden vrijdag voort op de winsten van een dag eerder. Beleggers hopen dat zowel het stelsel van Amerikaanse centrale banken als de Europese Centrale Bank (ECB) volgende week maatregelen zullen nemen om de economie te stimuleren en de eurozone te stabiliseren.

De Dow-Jonesindex stond in de tussentijdse handel 0,9 procent hoger op 13.007 punten en de S&P 500 won 1,2 procent tot 1376 punten. De technologiebeurs Nasdaq ging 1,5 procent omhoog tot 2935 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 27 juli 2012

'Succes Spanje hangt af van Europa'

De recessie in Spanje zal dieper zijn dan wordt gevreesd. Bovendien hangt het succes van de maatregelen die Spanje neemt om de crisis te bestrijden grotendeels af van de stappen die op Europees niveau worden genomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 juli 2012

Amerika: 45 miljoen mensen aan de voedselbonnen

America's transition into a welfare state continues, as May saw a new all time high number of American households, 22.3 million to be exact, enter technical poverty and collect foodstamps. At the individual level, 46.5 million Americans lived off foodstamps, a 222,157 increase in the month, or nearly three times the number of people who found jobs in June according to the BLS. Next month this too will be a record, as it is currently just 17,367 before the previous all time high set in December of 2011. The good news, and we use the term loosely, is that the average benefit per household rose from all time lows of $275.82 to $276.76. Surely, the bottom is in and just like housing, there is on blue skies ahead.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 27 juli 2012

EU Wars

Ik weet niet of u de film Star Wars kent, maar het is een film die ik u kan aanraden, ook al bent u geen science fiction fan. Het verhaal is namelijk erg klassiek: de meeste planeten zijn lid van de galactische republiek. Een van de planeten wordt aangevallen door een boevenleger. Dit boevenleger is echter door een senator van de galactische republiek gestuurd, maar de meesten andere planeten weten dit niet of willen het niet weten. Deze senator, genaamd Palpatine, gebruikt de aanval om als leider van de republiek te worden gekozen. Omdat de republiek daardoor in een crisis zit, kan en mag Palpatine alle macht centraliseren. Hij verandert de republiek in het galactische keizerrijk en benoemd zichzelf voor het leven als keizer. Mijn droom begon met deze Star Wars setting waar van Rompuy dus Palpatine was; de eurozone was het boevenleger; de eurocrisis het zelfgemaakte probleem en excuus voor verdere centralisatie om van de EU (de galactische republiek) een Verenigde staten van Europa (het galactische keizerrijk) te maken. De redder bleek dus de boef te zijn.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 juli 2012

Wat is een staatsobligatie?

Een staatsobligatie is een verhandelbare schuld van de overheid. Zoals bij elke lening het geval is, moet er rente over worden betaald. De overheid leent het geld en tekent ervoor dat ze het geld op een vastgestelde datum terugbetaalt. Dat stuk papier kan daarna verhandeld worden tussen de verschillende investeerders. Kopers van obligaties zijn pensioenfondsen, overheden, beleggingsfondsen en de banken.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs