EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 441 tot 445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

ECB: Eurokandidaten voldoen niet aan eisen

Er lijkt op korte termijn geen uitbreiding te komen van de eurozone. Geen enkel kandidaatland voor de eurozone voldoet aan alle eisen om de euro in te voeren zoals die zijn vastgelegd in het Verdrag van Maastricht.

Dit meldt de Europese Centrale Bank (ECB) woensdag. De centrale bank onderzocht Bulgarije, Tsjechië, Kroatië, Hongarije, Polen, Roemenië en Zweden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Frankrijk na negen jaar van Europese strafbank af

Na negen jaar haalt de Europese Commissie Frankrijk van het begrotingsstrafbankje van de EU af. Het land voldoet met een begrotingstekort van 2,6 procent in 2017 aan de EU-regels. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Bitcoin duikt onder 8.000 dollar: “Belangrijk kantelpunt”, zegt expert

Economie De bitcoin is vandaag onder de grens van 8.000 dollar gedoken, het laagste punt in 35 dagen. Maar volgens crypto-expert Rodrigo Marques heeft de munt een belangrijke ondergrens bereikt. “De bitcoin zal de komende zes maanden herstellen tot 20.000 dollar”, zegt hij.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Weten wanneer er een nieuwe recessie komt? Kijk naar deze grafiek…

De wereldeconomie loopt op rolletjes, dat is wat de meeste mensen wel weten. Toch is tijdens de afgelopen maanden de twijfels over de toekomst van de wereldeconomie toegenomen. Dit heeft te maken met de prominente plek die Trump probeert in te nemen op het wereldtoneel. Moeten we vrezen voor een nieuwe recessie?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Tijdelijke ‘wapenstilstand’ tijdens handelsoorlog tussen China en USA

De onderhandelingsgesprekken van de afgelopen dagen tussen de Verenigde Staten van Amerika en China zijn precies goed verlopen. Amerikaans president Donald Trump heeft de importheffingen op Chinees staal opgeschort nadat beide landen vooruitgang hebben geboekt in hun handelsrelatie. Dat zei Amerikaans minister van Financiën Steve Mnuchin tijdens een interview met Fox News.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs