Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 44021 tot 44025
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

WOZ bureau kosten gemeenten bakken geld

Mensen die bezwaar willen maken tegen de WOZ-waarde van hun huis, doen dat steeds vaker via speciale bureaus.

Dat blijkt uit cijfers die in handen zijn van RTL Z. Het inschakelen van zo'n bureau kost burgers niets; gemeenten draaien op voor de kosten. En die lopen in de miljoenen per jaar.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

'Poging tot grootschalige bankfraude'

Internetfraudeurs hebben geprobeerd met een geavanceerde en geautomatiseerde methode grote bedragen te plunderen van bankrekeningen van bedrijven in onder meer Nederland. Dat stellen de beveiligingsbedrijven McAfee en Guardian Analytics in een dinsdag verschenen rapport.

De cyberaanvallen waren volgens de onderzoekers gericht tegen financiƫle instellingen in Europa, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten. De precieze omvang van de pogingen tot diefstal is nog niet duidelijk. De onderzoekers schatten dat die ergens tussen de 60 miljoen en 2 miljard euro ligt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Haal de fouten uit eindexamen economie 2012

Het eindexamen economie is wellicht al enige tijd terug. Test nu uzelf en haal de fouten uit het examen 2012. Als u het niet meer weet heeft prof. Heertje de antwoorden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Soros is een optimist, Stiglitz geeft Euro minder dan 3 maanden

George Soros kwam in de media uitgebreid aan bod naar aanleiding van de voorspelling dat de Euro-zone nog 3 maanden had om haar problemen op te lossen. Gebeurde dat niet, dan zou de E.U. als een bubble uiteenspatten. Het komt er volgens Soros op aan om de gemaakte fouten zo snel mogelijk recht te zetten.

Joseph Stiglitz is het in grote lijnen eens met Soros, maar de professor aan de universiteit van Columbia en ex-Nobelprijswinnaar, stelt zich nog harder op. Die 3 maanden van Soros zijn volgens hem overdreven veel, de tijd speelt ongenadig tegen de Euro.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Spaanse banken moeten saneringsplannen voorleggen

De noodlijdende Spaanse banken die steun willen krijgen van het EU-reddingsfonds moeten gedetailleerde saneringsplannen voorleggen.

Dat heeft de Spaanse minister van Economie Luis de Guindos vandaag in het parlement bekendgemaakt. De banken moeten volgens de minister mogelijk ook slechte immobiliƫnkredieten uit hun boeken halen.