EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4406 tot 4410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

IMF sluit zich aan bij DNB en AFM

Nadat de toezichthouders Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) vorige week aandrongen op hervormingen op de woningmarkt sluit het IMF zich nu bij hen aan. Volgens het IMF moet de maximale ‘loan-to-value-ratio’ in Nederland terug naar 90% van de waarde van een woning. Verder moet de hypotheekrenteaftrek met minstens 1 procentpunt per jaar omlaag. Door de hypotheekrenteaftrek zijn huizenprijzen veel te hoog opgelopen, waardoor er steeds meer geleend wordt om die prijzen te kunnen betalen.     

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

IMF akkoord met nieuw bedrag voor Oekraïne

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is maandag akkoord gegaan met de betaling van een nieuwe tranche van de financiële noodhulp aan Oekraïne. 

Het land krijgt 1 miljard dollar overgemaakt. Daarmee komt het totale bedrag dat aan Oekraïne aan noodhulp is uitgekeerd op bijna 8,4 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Amerikaanse bedrijven verhuizen opnieuw jobs naar Mexico

Amerikaanse bedrijven beginnen opnieuw jobs naar Mexico te exporteren en dat in steeds toenemende mate. Dat blijkt uit onderzoek van Bloomberg.

Het persagentschap vond fabrieken in Illinois, Washington en New Jersey die het aantal Amerikanen dat ze tewerkstellen inkrimpen en in plaats daarvan jobs naar Mexico sturen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Morgen nieuw 50 eurobiljet: een stevige kluif voor valsmunters

Morgen verschijnt een nieuw 50 eurobiljet. Op het eerste gezicht is er niet veel verschil met het oude biljet. Zo zijn de kleuren en de afbeelding ongeveer dezelfde, maar het zal toch veel moeilijker na te maken zijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Ierland wordt grootste verliezer van Brexit

Ierland dreigt binnen de Europese Unie het grootste slachtoffer te worden van de breuk met Groot-Brittannië. Mogelijk zal de economie in Ierland door de brexit nog harder worden getroffen dan in Groot-Brittannië.

Dat blijkt uit een rapport van het Centre for European Policy Studies.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs