Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 4406 tot 4410
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 september 2016

Is de Amerikaanse arbeidssector werkelijk zo sterk?

De afgelopen maanden hebben heel wat economen met verwondering zitten kijken naar de Amerikaanse arbeidssector. Ondanks de dure dollar bewees deze sector de afgelopen tijd haar kracht. Ook Janet Yellen liet afgelopen woensdag weten dat ze erg enthousiast is over de Amerikaanse arbeidssector.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 26 september 2016

'Brexit kan bron van instabiliteit in EU zijn'

''Het is voor de stabiliteit van de EU van cruciaal belang dat de integriteit van de interne markt blijft gehandhaafd."

Dat zei Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB), maandag in het Europees Parlement in Brussel.

Hij doelde hiermee op de Britse wens om als ex-EU-land wel volledige toegang tot de gemeenschappelijke markt te krijgen maar niet deel te blijven nemen aan het vrije verkeer van personen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 september 2016

De gevolgen van een Italiaanse bankencrisis kunnen desastreus zijn

Italië gaat al enige tijd door een verdoken bankencrisis. Maar weinigen staan erbij stil hoe zwaar de gevolgen kunnen zijn, in Italië maar ook in Europa. Een faillissement in Italië kan een nieuwe domino op gang brengen en dan is er meer geld in gevaar dan de meeste mensen nu durven vermoeden.

Europese regelgeving zorgt ervoor dat de ECB niet rechtstreeks kan optreden om een bank te redden. Ook mag een overheid niet optreden met belastinggeld, enkel in uitzonderlijke omstandigheden. Blijft er nog over: bail-ins.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 september 2016

9 carrière hacks van deze 25-jarige CEO

Brian Wong studeerde af op zijn 18e … aan de Universiteit. Daarna richtte hij een eigen bedrijf op en haalde hij al $32 miljoen startkapitaal binnen. Wong is medeoprichter van de mobiele advertentieapp Kiip en deelt graag de basis van zijn succes zodat ook anderen ervan kunnen profiteren.

Kiip heeft ondertussen al bedrijven als McDonald’s en Pepsi onder zijn klantenbestand. Hoe Brian Wong er in slaagde om al op jonge leeftijd zo’n succes uit te bouwen, schreef hij neer in zijn boek “The Cheat Code,”. Wong deelt 70 ‘cheats’, dit zijn de belangrijkste 9.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 september 2016

Deze financiële gewoontes maken jou aantrekkelijker

Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat je geld goed beheren aantrekkelijker is dan er goed uitzien. Wil je scoren op je volgende date, kan je misschien eens tonen dat je goed om kan gaan met geld in plaats van je fysieke eigenschappen in de kijker te zetten.

Time Money voerde een enquête uit bij jongeren ven ouderen over geld en relaties. Zowel bij de babyboomgeneratie als bij de millennials is de top-3 van aantrekkelijke eigenschappen hetzelfde: