Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 44066 tot 44070
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

Bereikt de Spaanse rente vandaag al de kritische grens van 7 procent?

Gisterenavond was het weer donder en bliksem. Niet alleen moest Oranje een verlies incasseren tegen Duitsland, ook ratingbureau Moody’s verlaagde zijn kredietbeoordeling voor Spanje van 3 niveaus tot Baa3!

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

Merkel: politieke unie is onvermijdelijk

Meer politieke integratie in Europa is onvermijdelijk om de huidige crisis te kunnen bestrijden. Dat zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel donderdag in een toespraak in het Duitse parlement.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

Nokia schrapt 10.000 banen

Nokia schrapt binnenkort 10.000 banen. Nokia geeft ook een winstwaarschuwing en zegt dat het verlies in het tweede kwartaal hoger uit zal vallen dan verwacht.

De ontslagen komen bovenop de ruim 30.000 banen die het bedrijf de afgelopen twee jaar al heeft geschrapt. Nokia heeft te kampen met sterke concurrentie en beschikte lange tijd niet over een eigen model smartphone.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

Spaanse rente loopt verder op

De onrust op de financiële markten heeft de rente op Spaanse obligaties donderdag opnieuw naar recordhoogte gestuwd. Beleggers mijden de Spaanse staatsleningen door de grote onzekerheid over het steunpakket voor de Spaanse banken.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

AEX opent licht lager

De beurs in Amsterdam is donderdag licht lager geopend. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening weinig beweging zien. De bezorgdheid over Griekenland en Spanje houdt beleggers aan de zijlijn. Ook wordt gewacht op een nieuwe obligatieveiling van Italië.