EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4411 tot 4415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

TA Zilver Analyse Roy week 7 - 2017

De afgelopen week vond inderdaad de aanval op het 200 d.MA plaats al moesten we daarvoor wachten tot aan de vrijdag. Na de twee candles van vorige week die wat twijfel zaaiden (donderdag en vrijdag) namen de stieren op maandag direct de regie in handen om aan alle mogelijke twijfel een eind te maken. De $17.75 werd opnieuw aangestuurd en het slot bleef in de buurt daarvan.

Ook op dinsdag en woensdag lieten de stieren zich gelden en konden de beren nauwelijks een vuist maken. Het 200 d. MA bleef echter nog onbereikbaar zodat er sprake was van een consolidatie op hoog niveau. Op donderdag kon de $17.75 worden verdedigd en vastgehouden al probeerden de beren wel een daling in te zetten. Deze werd vakkundig gecounterd en er werd weer tegen de $17.75 afgesloten.    

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

Saudi-Arabië komt OPEC-afspraak over lagere olieproductie na

Saudi-Arabië heeft zoals afgesproken fors gesneden in zijn olieproductie. Volgens het land is in januari de grootste bevriezing van de productie bereikt in acht jaar.

Daardoor zou de productie zelfs lager zijn uitgevallen dan het maximum dat aan Saudi-Arabië was opgelegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

De muziek is eruit

In Japan zitten de consumenten op hun handen, in India weten de mensen de weg naar de bank niet te vinden en in Amerika is de muziek eruit, vertelt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

De laatste keer dat dit gebeurde, steeg de goudprijs van $290 naar $1.923

Begin dit jaar werd al duidelijk dat de goudprijs een dubbele (en hogere) bodem had neergezet. Dit is een duidelijk signaal dat de dalende trend definitief gebroken is. Toch blijven veel beleggers sceptisch ten opzichte van het gele edelmetaal. Vreemd, want er vond opnieuw een bijzondere gebeurtenis plaats: een lange termijn golden cross.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

Belgisch begrotingstekort daalt tot 2,2 procent, schuld tot 106,5 procent

Het tekort op de Belgische begroting zou dit jaar 2,2 procent van het bbp bedragen, na 2,9 procent vorig jaar. Dat zegt de Europese Commissie vandaag, die daarmee dus niet verwacht dat ons land in de buurt van de 3-procentdrempel komt. Ook de overheidsschuld zou, weliswaar licht, dalen: van 106,8 naar 106,5 procent. Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) reageert tevreden. "Het zijn cijfers die aantonen dat het herstelbeleid werkt."

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs