EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4411 tot 4415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Wie wisten er te zorgen voor 20 biljoen dollar aan schuld?

De Amerikaanse staatsschuld zal binnenkort de grens van 20 biljoen dollar gaan doorbreken. Uiteraard is dit een gigantische schuld die niet zomaar afgelost kan worden. Aangezien de Amerikaanse economie de grootste economie ter wereld is, zal de Amerikaanse overheid zich weinig zorgen maken over deze gigantische schuldenbalans.

Er staan genoeg geldverstrekkers in de rij om de Amerikaanse overheid nieuwe dollars toe te stoppen. Dit komt met name door de goede kredietwaardigheid van het land. Daarnaast is Amerika een mogendheid op het wereldtoneel en dat zal niet zomaar gaan veranderen. Toch is het de moeite waard om te gaan kijken hoe die gigantische schuld is ontstaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Cryptovaluta Ripple hoger op Japans fanatisme

De afgelopen maanden zagen we een aanhoudende verkoop van Amerikaanse schuld door Japan.

De afgelopen maanden zagen we een aanhoudende verkoop van Amerikaanse schuld door Japan.

Het kan een teken zijn dat de onzekerheid rond het fiscale en monetaire beleid van de VS er voor zorgt dat de Japanners op zoek gaan naar alternatieve investeringen en veilige havens.

Daaronder mag goud worden gerekend, maar wellicht ook cryptocurrencies – door sommige cryptograven ook wel virtueel goud genoemd – zouden van die onzekerheid kunnen profiteren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Engelsen zijn helemaal apeshit gegaan

Gister viel in de Financial Times te lezen dat Theresa May 'would go to war' met Spanje om Gibraltar te verdedigen. Volgens macro-econoom Kees de Kort is de Londense elite totaal de weg kwijt en gaan ze hier ongelooflijk spijt krijgen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Geldhoeveelheid in Venezuela 200 procent gestegen

De hoeveelheid geld in omloop in Venezuela is in een jaar tijd verdrievoudigd, zo blijkt uit nieuwe cijfers die de centrale bank afgelopen vrijdag bekendmaakte. Eind maart was er 13,3 biljoen bolivar in omloop, drie keer zoveel als een jaar eerder. Ter vergelijking, in de Verenigde Staten groeide de geldhoeveelheid volgens dezelfde definitie de afgelopen twaalf maanden met 6,4%.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

“Koop de Euro op de dips”

De euro wist in de maand maart ten opzichte van de dollar in waarde te stijgen. Ook al moest de euro tijdens de laatste handelsdagen van de maand nog wat terrein inleveren, toch draait het sentiment steeds meer in het voordeel van de Europese munt. Zo laten onder andere strategen van Societe Generale en Rabobank weten dat ze verwachten dat de euro de komende maanden flink terrein zal gaan terugwinnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs