Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 44156 tot 44160
Bron: youtube.com
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

Wat de mainstream media niet wilt melden. Belangrijk!

Some people ended up with 20 euros in my pocket earlier this month, and does not know how to pay your bills and daily expenses; who was denied the ATM withdrawals and who has had to experience "the embarrassment of a check does not paid off. "And on the Web explodes the protest of the account holders of Bank Investment Network, after the institution in receivership since November 28, 2011, announced the suspension for one month, from May 31, the "payment of liabilities of any kind, with the approval of the Monitoring Committee and with the approval of the Bank of Italy. "

It means checking accounts closed, locked cards and anger of customers who mounts. Many fear for their savings, the rate of repayment of loans and securities in the portfolio, which may be lost (except in 103mila euro interbank offered by the Fund). Almost all complain about the lack of timely information from the bank. "I had not been represented

"Banca Network Investimenti " ... all the articles are there, but in Italian... this has been contained and not talked about in the rest of the european press. :-( Fkn shocking....thanks to Spartacat

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

EU werkt aan nieuwe voorstellen voor bankenunie

De Europese Commissie hoopt in het najaar nieuwe belangrijke voorstellen te presenteren die moeten zorgen voor een meer geintegreerd toezicht voor Europese banken en een Europa-breed deposito-garantiestelsel binnen de constructie van een zogenaamde bankenunie, zegt de president van de Europese Commissie Jose Manuel Barroso woensdag in een toespraak voor het Europees Parlement in Straatsburg.

Barroso noemt het "noodzakelijk" dat de eurozone zijn economische integratie verder versterkt maar waarschuwt dat dit niet moet leiden tot een afbraak van de Europese interne markt of een permanente breuk tussen de 27 lidstaten.

Bron: ad.nl
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

'EU en ECB bereiden noodscenario's voor exit Griekenland voor'

De Europese Commissie en de Europes Centrale Bank werken aan een noodscenario in het geval Griekenland de eurozone moet verlaten. Dat zegt EU-commissaris voor Handel, Karel De Gucht, vandaag in een interview met de Vlaamse krant De Standaard.

De Guchts opmerkingen zijn de eerste officiële bevestiging van het bestaan van voorzorgsmaatregelen bij een mogelijk Grieks exit uit de eurozone. Eerder waren er speculaties over het bestaan van zulke maatregelen, maar tot nog toe werden ze niet officieel bevestigd.

Bron: blog.nl
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

Olie luidt de noodklok

De markten zitten in een achtbaan. De rit naar beneden wordt ingezet. Analisten vrezen voor barre beurstijden en wijzen in de richting van de dalende olieprijs. Een juiste insteek, maar een foute conclusie.

Sinds vorige week vrijdag zitten actieve beleggers opnieuw aan hun PC-schermen gekluisterd. De eerste beursdag van juni eindigde in puin, waarbij zelfs de laatste ‘veilige’ aandelenmarkt in Europa het moest ontgelden. De Duitse DAX incasseerde een opdoffer van 4 procent! Ook in de VS was het alle hens aan dek om de verliezen te beperken voor het weekend. Enkel in Azië wisten de Chinezen het grootste beursleed te vermijden.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

ECB data tonen aanhoudende credit crunch in periferie aan

LONDEN (Dow Jones)--De problemen van de bancaire systemen in de periferie van de eurozone bleven grotendeels onverminderd in april, waarbij de kredietverlening aan de private sector nog steeds kromp in de meeste landen en deposito's werden teruggetrokken bij met name de Spaanse en Portugese banken.

Uit data van de ECB bleek woensdag dat de kredietverlening aan huishoudens en ondernemingen in april met 0,3% afnam in Spanje, 0,4% in Portugal en 0,8% in Griekenland. In Italie steeg de kredietverlening met 0,4%, waardoor de kredietverlening voor het eerst in vier maanden toenam.