EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4421 tot 4425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Noord-Korea heeft vloot van 1.000 drones voor chemische terreuraanvallen

Noord-Korea is in het bezit van een vloot van zo’n 1.000 drones die kunnen worden ingezet voor terreuraanvallen met chemische wapens. Dat meldt het persagentschap Yonhap op basis van een rapport van het Koreaanse Instituut voor Nationale Hereniging (KINU), een door de Zuid-Koreaanse overheid gesponsorde denktank. Volgens vertegenwoordigers van de denktank kunnen ze ingezet worden bij chemische of biologische oorlogsvoering. Noord-Korea zou over zo’n 25 verschillende dodelijke chemische stoffen beschikken, inclusief zenuwgassen als sarin en VX, dat eerder dit jaar werd ingezet bij de moord op de luchthaven van Kuala Lumpur op de halfbroer van de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un.

VX is het dodelijkste zenuwgas ooit ontwikkeld en een chemisch wapen dat onder alle internationale verdragen verboden is. Probleem is dat Noord-Korea geen van die verdragen heeft ondertekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Rusland verlaagt olieproductie na OPEC-deal

Rusland heeft zijn olieproductie in maart verlaagd, in lijn met de afspraak met oliekartel OPEC om minder te produceren om zo de prijzen te stutten. Dat blijkt uit cijfers van het Russische energieministerie zondag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Grote bankenfusie in Midden-Oosten voltooid

De fusie van National Bank of Abu Dhabi en First Gulf Bank is zondag afgerond, waardoor de grootste kredietverstrekker van de Verenigde Arabische Emiraten is ontstaan. 

De nieuwe bank gaat verder onder de naam First Abu Dhabi Bank en heeft bezittingen van meer dan 180 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

AFM en DNB voorzien grote problemen op de woningmarkt

Miljoenen huiseigenaren met aflossingsvrije hypotheken moeten worden aangespoord om af te lossen. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) vindt dit nodig om problemen te voorkomen. Gelijktijdig komt de president-directeur van De Nederlandsche Centrale Bank, Klaas Knot in de media omdat hij vindt dat er nog altijd te veel geleend en te veel gespaard wordt in Nederland.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

IJsland overweegt kroon aan euro te koppelen

De regering van IJsland overweegt de munt van het Noord-Atlantische land, de kroon, te koppelen aan een wereldmunt te koppelen.

Als dit gebeurt wordt het waarschijnlijk de euro, verklaarde de minister van Financiën Benedikt Johanneson dit weekend.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs