Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 44251 tot 44255
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 4 juni 2012

Doemdenkers eisen hun goud op

Met de bovenstaande pakkende kop kwam het Financieel Dagblad op zaterdag 12 juni 1999 met een artikel over goud. In het artikel kwamen twee edelmetaaldeskundigen aan het woord van de Rabobank en de Hollandsche Bank-Unie. De laatste bank werd in 2009 overigens verkocht aan Deutsche Bank. In het artikel waren de twee heren neutraal op de vraag over welke richting het edelmetaal op zou gaan. In de zomer van 1999 was goud dagen lang te koop voor minder dan $255,- per troy ounce.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 4 juni 2012

Ministers G7 bespreken eurocrisis

De ministers van Financiën en de centrale bankiers van de G7 houden dinsdag telefonisch overleg over de Europese schuldencrisis. Dat heeft een woordvoerster van de Canadese minister van Financiën Jim Flaherty gezegd.

Bron: groenecourant.nl
Geplaatst: maandag 4 juni 2012

‘Opnieuw massaontslag bij Duitse zonnepaneelfabrikant’

De Duitse zonnepaneelfabrikant SolarWorld gaat 3300 werknemers ontslaan. Het dichtdraaien van de Duitse subsidiekraan, maar vooral de moordende concurrentie uit China spoort het concern aan om te herstructureren.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 4 juni 2012

'Europa wordt geregeerd door de profiteurs van de herverdeling '

De Europese burger steekt de kop in het zand en weigert de ernst van de situatie onder ogen te zien; hij hoopt dat het ergste zal overwaaien en dat alles weer net zo gemoedelijk zal worden als vroeger, schrijft Dirk Schümer in de Frankfurter Allgemeine.

De politieke partijen van Europa komen enkel nog op voor de belangen van de pensioentrekkers en houden hardnekkig vast aan hun valse beloften uit vroegere jaren, ook wanneer daar al lang niets meer van overblijft. Ze zijn verworden tot schaduwen van hun voormalige ideologieën – als zombies uit de tijd dat er nog iets te verdelen viel.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 4 juni 2012

Autoverkopen weer omlaag

De autoverkoop in Nederland is in mei voor de vijfde maand op rij gedaald ten opzichte van vorig jaar. Er werden 47.628 nieuwe personenauto’s geregistreerd, 4,4 procent minder dan in dezelfde maand in 2011. Dat hebben brancheorganisaties Bovag en RAI maandag bekendgemaakt.