EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4431 tot 4435
Geplaatst op: vrijdag 9 december 2016

Compleet belachelijk

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft gisteren besloten om langer door te gaan met het opkopen van obligaties. Daar gaan ze maandelijks wel minder geld aan uitgeven. Dat de ECB doorgaat met het opkopen van obligaties is volgens macro-econoom Kees de Kort 'compleet belachelijk'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 december 2016

Kremlinzender Russia Today start Franstalige versie

De televisieketen Russia Today (RT) krijgt van de Russische regering een budget van 1,22 miljard roebel of 19 miljoen dollar om een Franstalig kanaal op te starten. De dotatie werd recent in de Duma, het Russische parlement, goedgekeurd.

In totaal zal de televisieketen, die eigendom is van de Russische staat, volgend jaar op een werkingsbudget van 18,74 miljard roebel kunnen rekenen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 9 december 2016

Gevraagd aan Frank Knopers

De serie ‘Gevraagd aan’ gaat verder met Frank Knopers. Hoofdredactuer van Market Update.

De serie ‘Gevraagd aan’ gaat verder met Frank Knopers. Hoofdredactuer van Market Update.

Denk je dat het huidige monetaire systeem zoals we dat nu kennen in een revolutionaire omwenteling zal hervormen, of acht je de kans dat deze omwenteling met ‘pais en vree’ gaat?

De dollar werd de wereldreservemunt in een tijdperk waarin de Verenigde Staten de onbetwiste wereldmacht was. Vandaag de dag is de VS nog steeds een wereldmacht, maar die macht wordt aan alle kanten uitgedaagd. Het Euraziatische continent heeft in economisch, militair en technologisch opzicht een grote inhaalslag gemaakt. Aangezien de meeste mensen op dit continent wonen lijkt het logisch dat het economische zwaartepunt op termijn van het Amerikaanse naar het Euraziatische continent zal verschuiven.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 december 2016

'Historisch akkoord oliekartel OPEC niet genoeg'

De historische overeenkomst die oliekartel OPEC onlangs heeft gesloten zal waarschijnlijk niet voor hogere olieprijzen zorgen. 

De historische overeenkomst die oliekartel OPEC onlangs heeft gesloten zal waarschijnlijk niet voor hogere olieprijzen zorgen. 

De beoogde verlaging van de olieproductie, die de prijzen moet opkrikken, is waarschijnlijk onhaalbaar. Dat blijkt uit een analyse van persbureau Bloomberg.

Uit berekeningen van Bloomberg komt naar voren dat alleen in het meest gunstige scenario, waarbij alle OPEC-landen en Rusland hun beloftes nakomen, de olievoorraad slinkt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 december 2016

Economische groei V.S.A. versnelt

We krijgen steeds meer positief nieuws over de Amerikaanse economie naarmate het rentebesluit van de Federal Reserve nadert. Op 14 december beslist de Amerikaanse centrale bank of ze het rentebeleid aanpassen, de positieve macro-economische cijfers doen vermoeden dat Janet Yellen een renteverhoging zal doorvoeren vermits de Amerikaanse economie een versnelling hoger schakelt.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs