Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 4431 tot 4435
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 september 2016

Olie-industrie nog maar aan begin van lijdensweg

Terwijl de OPEC volgende week samenkomt in Algiers om afspraken te maken omtrent een nieuwe productiebevriezing en/of daling is de kans op een consensus opnieuw gedaald. Onder meer Rusland, Libië en Nigeria zorgden afgelopen maand voor een enorm overschot op de markt.

Meer dan 800000 vaten olie/dag werden de afgelopen maand teveel opgepompt waarbij Rusland, Nigeria en Libië de grootste schuldigen zijn. Bij Nigeria en Libië komt dit voornamelijk door het terug in productie nemen van verstoorde bronnen, dit in tegenstelling tot Rusland welke een recordhoeveelheid produceerde. Dit alles zorgde de afgelopen maand voor een verdere verstoring van de markt, dit terwijl de stocks nog steeds goed gevuld zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 september 2016

Pond zakt opnieuw door het ijs

In de maand augustus keerde de rust in het Verenigd Koninkrijk terug. Het vertrouwen in de Britse economie werd gevoed door een aantal positieve macrocijfers over onder andere de arbeidssector en het bruto binnenlands product. Maar, van dat positieve sentiment is vandaag de dag nog maar weinig over.

Stilletjes aan beginnen steeds meer beleggers zich weer te realiseren dat de Brexit er vroeg of laat zal gaan komen. Dus, die onzekerheid over hoe precies de verstandsverhouding tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU er straks gaat uitzien, weet te zorgen voor de nodige angst.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 september 2016

9 tips om snel veel geld te verdienen

Wil je miljonair worden dan moet je de focus leggen hoe je €1 miljoen kan verdienen in plaats van hoe je €1 miljoen kunt uitgeven. Er zijn verschillende manieren om steenrijk te worden, de ene manier duurt echter al langer dan de andere. Heb je weinig geduld, lees snel verder.

Volgens self-made miljonair Timothy Sykes helpen onderstaande 9 tips om snel miljonair te worden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 23 september 2016

Beleggers moeten uitkijken voor piramide- en ponzifraude

Tienduizend euro beleggen en dat in een jaar tijd laten groeien tot 160.000 euro. Dergelijke uitzonderlijke rendementen worden beloofd in frauduleuze piramide- en ponzisystemen waar de financiële waakhond FSMA voor waarschuwt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 september 2016

7 basisregels om te beleggen op lange termijn

Het verschil tussen een succesvolle langetermijnbelegger en een onsuccesvolle komt in feite neer op 7 heel simpele regels. Het zijn zeer eenvoudige regels die echter zeer moeilijk toe te passen zijn. Waarom? Omdat het ingaat tegen de menselijke basisemoties.

Wil jij toch een succesvolle langetermijnbelegger worden? Volg dan deze 7 simpele regels.