EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4431 tot 4435 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Virtuele munt Bitcoin op nieuw record

De virtuele munt Bitcoin is vandaag verder in waarde gestegen, tot 1.218,85 dollar of een nieuw record. Volgens analisten anticiperen kopers op de mogelijke goedkeuring van bitcoin-beursfondsen door de Amerikaanse beurswaakhond SEC. Een beslissing daarover wordt tegen 11 maart verwacht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 25 februari 2017

Negende verliesjaar op rij voor Royal Bank of Scotland

Royal Bank of Scotland (RBS) is in 2016 voor het negende jaar op rij in de rode cijfers beland. De Britse bank had te kampen met hoge juridische kosten en herstructureringslasten. RBS wil de volgende jaren dan ook miljarden kosten besparen om weer winstgevend te worden, zo maakte ze bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 25 februari 2017

China in 2016 belangrijkste handelspartner Duitsland

Voor het eerst was China in 2016 de belangrijkste handelspartner van Duitsland. Voorheen waren de Verenigde Staten de grootste handelspartner. De VS zijn nu de derde handelspartner na Frankrijk wat de tweede plek inneemt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 25 februari 2017

Je pensioen verdubbelen kan met 1 simpele truc

Wie niet bezig is met zijn pensioen, maakt een grote fout. Het pensioen wordt aanzien als een van de mooiste periodes van het leven. Wie zijn/haar pensioen wil doorbrengen in financiële armoede, zal er niet veel plezier aan beleven. Gelukkig is er een manier om je pensioen te verdubbelen.

Het probleem met een goed pensioen is dat je nu iets moet opofferen en je niet weet of je er later de vruchten van kan plukken. Maar wanneer je de rollen omdraait, is niet aan je pensioen denken geen optie. Te veel uitgeven of te conservatief omgaan met je geld, is een zorgeloos pensioen op de helling zetten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 25 februari 2017

Goud en de regering Trump

Wat je ook van Trump kan zeggen, hij is in ieder geval geen politicus en hij is zonder twijfel een ondernemer. In die zin waait er een frisse wind door politiek Amerika. Sommigen zeggen een forse storm, maar hoe dan ook, er wordt goed gelucht.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs