Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 44301 tot 44305
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 juni 2012

Handelaar met 50 jaar ervaring in London City was nog nooit zo pessimistisch

Hoe erg is de huidige economische situatie? Heel erg, als we een beursveteraan mogen geloven. David Buik, partner en marktenanalist bij BGC Capital Partners, heeft 50 jaar ervaring opgedaan in de Londense City, maar wat hij nu ziet heeft hij nog nooit gezien.

De economische vooruitzichten zien er rot slecht uit en dat heeft op de eerste plaats te maken met een totaal ontbreken van inspiratie bij de Europese leiders. Die modderen er maar wat op los, maar lopen uiteindelijk steeds hopeloos achter alles en nog wat aan.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 20 juni 2012

Spaanse minister: Spanje heeft geen steun nodig

Spanje heeft geen reddingsprogramma nodig zoals andere landen binnen de eurozone, stelt de minister van Begroting Cristobal Montoro woensdag in een toespraak in het Spaanse parlement.

Volgens Montoro heeft het Zuid-Europese land de steun van zijn Europese partners en is het van belang dat de EU-instituten vasthouden aan de eenheid binnen de muntunie om zo de crisis te bestrijden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 20 juni 2012

Spaanse en Italiaanse rente zakt

De rente op Spaanse en Italiaanse obligaties is woensdagochtend gezakt. Beleggers lijken iets optimistischer over de pogingen de Europese schuldencrisis te bestrijden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 20 juni 2012

Meer rijken in Azië dan Noord-Amerika

Voor het eerste in de geschiedenis zijn er meer miljonairs in het snelgroeiende Azië dan in Noord-Amerika.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 20 juni 2012

Moody's positiever over Turkije

Moody's heeft de kredietbeoordeling van Turkije woensdag verhoogd. De verwachting voor de toekomst is volgens de kredietbeoordelaar positief door verbeterde overheidsfinanciën.