Nieuws / Artikelen met het woord

57630 artikelen gevonden. Artikel 44316 tot 44320
Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: zaterdag 9 juni 2012

Alleen verdere prijsdaling kan woningmarkt nog vlottrekken

De vraag is niet óf maar hoe de bubble van de huizenprijzen gaat leeglopen, betoogt Gerhard Hormann. Dat is geen aangenaam vooruitzicht, maar op de lange termijn wel de enige oplossing.

De euforie rondom het lente-akkoord heb ik vanaf het eerste begin niet zo goed begrepen. Inmiddels zijn zo'n beetje alle belangrijke beslissingen en pijnlijke ingrepen van de Kunduz-coalitie verschoven tot na de verkiezingen - wanneer er waarschijnlijk toch geen meerderheid meer voor te vinden is - maar zelfs als compromis om Brussel tevreden te stellen schoot het schromelijk tekort.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zaterdag 9 juni 2012

Duitsland raadt Spanje noodhulp aan

Duitsland raadt Spanje aan gebruik te maken van de Europese noodhulp. ,,Als Spanje zich overweldigd voelt door zijn financiële behoefte, moet het de middelen gebruiken die daarvoor in het leven zijn geroepen'', zegt de president van de Duitse centrale bank, Jens Weidmann, in een interview met de krant Welt am Sonntag.

Bron: Fininfo-be.com
Geplaatst: zaterdag 9 juni 2012

Kijk op de week van Fininfo-be

Vandaag kijk ik naar onze euro aangezien deze sterk onder druk staat de laatste weken. Daarna ga ik dieper in op de daling van de olieprijs en de problemen waar onze pensioenfondsen voor staan.

Bron: XanderNieuws.nl
Geplaatst: zaterdag 9 juni 2012

Bailout Spanje mogelijk al dit weekend; 'Leiders Europa zijn volkomen waanzinnig'

Steeds meer analisten en bankiers buiten de eurozone denken dat de totaal mislukte muntunie binnen 6 maanden zal instorten.

Er wordt driftig gespeculeerd dat de Eurogroep van ministers van Financiën morgen zal besluiten het Spaanse bankensysteem met tientallen miljarden euro's overeind te houden. Sowieso zullen de komende weken en maanden door 'onze' politici hoogstwaarschijnlijk worden gebruikt om er plat gezegd een aantal dramatische en onomkeerbare besluiten doorheen te jassen. Het volk kijkt immers massaal naar 'brood en spelen' (de EK en de Olympische Spelen) en gaat ook nog eens op vakantie, waardoor de meesten pas in de herfst zullen gaan beseffen dat Brussel ons continent totaal aan het veranderen is in één grote 'geïntegreerde' fascistische dictatuur. 'Als ik in de ogen van de leiders van Europa kijk zie ik waanzin - absolute, totale en complete waanzin,' aldus Nigel Farage van de Britse EU-kritische onafhankelijkheidspartij.

[...]

Bron: nos.nl
Geplaatst: zaterdag 9 juni 2012

Middenklassers nieuwe minima.

Er is een nieuwe groep minima: mensen die als gevolg van de crisis er snel en veel op achteruitgaan. Zelfs tot op bijstandsniveau.

[NOS video]