Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 44411 tot 44415
Bron: altijdnieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Ruim 100.000 werklozen extra per kwartaal in 2012

Meer dan 100.000 werkenden per kwartaal raken naar verwachting dit jaar hun baan kwijt. Dat zijn er meer dan net na de vorige recessie in 2009. Volgens het ING Economisch Bureau stijgt de werkloosheid eind dit jaar tot het hoogste punt in ruim 15 jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Griekenland heeft nog voor 60 miljard euro aan onbetaalde belastingen uitstaan

De statistieken die ons vanuit Griekenland bereiken zijn ronduit verontrustend. We wisten al langer dat de Grieken niet staan te trappelen om hun belastingen te betalen, maar de nieuwste cijfers bieden een verontrustend beeld van de situatie wat de belastinginning betreft.

Griekenland heeft nog voor een bedrag van 60 miljard Euro aan onbetaalde belastingen uitstaan. Dat is een enorm bedrag, zeker wanneer we beseffen dat het overeenstemt met ongeveer 25 % van het gross domestic product, oftewel het BBP. Het bedrag van 60 miljard Euro is afkomstig van de Europese Commissie en dus voor 100 % betrouwbaar.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Nu niet kijken, maar… Italiaanse rente duikt terug onder 6 procent

We kunnen het amper geloven, maar we hebben ook een klein beetje goed nieuws te melden van de Europese obligatiemarkten.

Sinds vanmiddag dook de Italiaanse rente terug onder het cruciale renteniveau van 6 procent!

Natuurlijk zijn hiermee de grootste problemen niet in een klap opgelost, maar er duikt weer een lichtpuntje op aan het einde van de tunnel.

Ooeeffff…

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Value8 onderdeel Amsterdamgold.com krijgt AFM-vergunning

De eerste Nederlandse aanbieder van edelmetaal heeft het voor elkaar...

Value8 nv (VALUE.AE) onderdeel AmsterdamGold.com heeft een vergunning ontvangen van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) voor het aanbieden van fysiek goud en zilver als beleggingsobject, meldt de investeerder woensdag.

AmsterdamGold meldt in het begeleidend persbericht te verwachten vanwege de vergunning zijn leidende positie verder te versterken en de dienstverlening aan klanten uit te kunnen breiden en verbeteren.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Mogelijk respijt voor Grieken

Europa lijkt Griekenland iets tegemoet te willen komen als het gaat om de opgelegde hervormingen en bezuinigingen in ruil voor financiële steun. Dinsdag zei voorzitter Jean-Claude Juncker van de vergadering van ministers van Financiën van de eurolanden, de zogeheten eurogroep, dat erover kan worden gepraat.

Een hoge EU-diplomaat zei dat het een desillusie van Europa is om te denken dat het niet nodig is om met de Grieken te heronderhandelen. De Europese Commissie houdt echter vast aan een hard 'nee'.