EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
72
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4446 tot 4450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Verkoop van nieuwe auto’s in Nederland 14% lager dan in 2015

Volgens het blad Autoweek werden er in 2016 in Nederland ruim 385 duizend nieuwe auto’s verkocht. Dat is het laagste aantal sinds 1969. En dat aantal ligt 14% lager dan de 452 duizend nieuwe auto’s die in 2015 werden verkocht.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

‘Grootste probleem van de EU is populisme, noch Poetin of Trump’

Als we Twitter moeten geloven was 2016 het slechtste jaar in de geschiedenis, schrijft James Crisp op Euractiv.com. Vooral omdat beroemdheden massaal stierven, maar ook vanwege Trump en Brexit. […] De Brexit is gecompliceerd en komt ongelegen, maar is geen tragedie. Trumps overwinning is onrustwekkend, maat tot op vandaag is niemand gestorven.

Begin 2016 waarschuwde Donald Tusk, de voorzitter van de Raad van Europa, voor ‘het extreem grote gevaar van de Brexit’: ‘Vergelijk het met de eerste dag van de Eerste Wereldoorlog,’ zei hij. […] In juni ging hij nog een stap verder: ‘Brexit, vrees ik, is niet enkel het begin van de vernietiging van de EU, maar van de ganse westerse politieke beschaving.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Britse EU-ambassadeur neemt ontslag. De Brexit die er nooit komt?

Dinsdag besliste de Britse EU-ambassadeur om per direct ontslag in te dienen. Sir Ivan Rogers draait al heel wat jaren mee in de Britse politiek. Hij werkte voor Prime Ministers Tony Blair, David Cameron en Theresa May. Sinds 2013 werkte hij als topdiplomaat in Brussel.

Waarom Rogers zijn ontslag indient, is officieel niet bekend. Volgens The Financial Times zat er de jongste maanden een haar in de boter tussen de ambassadeur en enkele ministers uit de Britse regering.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

‘Met een vriend in het Witte Huis, wordt Merkel Poetins nieuwe boeman’

Nu op 20 januari de plaats van Barack Obama in het Witte Huis wordt ingenomen door een bewonderaar en ook het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zal worden geleid door een oude vriend, verliest Vladimir Poetin ook zijn geliefkoosde boeman, schrijft Jochen Bittner, politiek redacteur van de krant Die Zeit, in een opiniestuk in de New York Times: ‘Wie anders dan Angela Merkel is het best geschikt om die rol van Obama over te nemen? De Duitse kanselier is het perfecte doelwit. Duitsland houdt in de herfst zijn verkiezingen en met de opkomst van politici die Moskou gunstig gezind zijn, is ze de enige Europese leider die een vierde ambtstermijn kan winnen, ondanks haar verzet tegen het  opnieuw assertieve Rusland. Sinds de annexatie van de Krim heeft mevrouw Merkel zich de meest consequente politicus getoond in het straffen van Rusland.

[…] Het lijkt er nu op dat Rusland met Merkel en haar bondgenoten wil gaan doen wat ze in 2016 met Hillary Clinton en de Democraten in de VS hebben gedaan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Wie zit er achter de stijging van de Bitcoin?

Er zijn heel wat mensen die met veel argwaan tegen de Bitcoin aankijken. De virtuele munt zou volgens sommige kenners zelfs onbetrouwbaar zijn en daarnaast zou de levensduur van deze munt niet erg lang zijn. Toch hebben deze doemdenkers vooralsnog niet het gelijk aan hun zijde.

De Bitcoin heeft er een geweldig beursjaar opzitten. De virtuele munt wist in 2016 met 120% te stijgen tot koers 952 dollar. Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat de virtuele munt de magische grens van 1000 dollar weet te bereiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs