EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4446 tot 4450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Trumps minister van Handel: "VS zijn al in handelsoorlog"

De Verenigde Staten zitten al decennia in een "handelsoorlog", maar zijn nu vastbesloten om hun "troepen" te mobiliseren en een aanval in te zetten. Dat heeft de Amerikaanse minister van Handel Wilbur Ross woensdag gezegd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Slechts 88 vrouwelijke ondernemers mogen zich miljardair noemen: dit zijn de rijkste ter wereld

Vrouwendag

Vrouwendag

'Selfmade vrouwen', of vrouwen die de touwtjes zelf stevig in handen genomen hebben én er flink hun boterham mee verdienen. Wereldwijd zouden er 88 zijn die op hun rekening meer dan één miljard dollar hebben staan. Dat blijkt uit cijfers van Hurun Report dat sinds de jaren 90 lijsten met de allerrijksten publiceert. Opvallend: twee derde van die vrouwelijke ondernemers komt uit China, gevolgd door de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

‘Totale instorting Islamitische Staat is een kwestie van dagen’

Het Iraakse leger staat op het punt de Islamitische Staat te verslaan. De Irakezen hebben de voorbije dagen grote progressie geboekt en zijn er in geslaagd het westelijk gedeelte van Mosoel – het laatste bolwerk van de terreurgroep – te heroveren. Op 7 maart konden eenheden van het Iraakse leger naast het bekende museum en de oude stad van Mosoel ook het regeringsgebouw innemen. De luchthaven kwam vorige week al terug in handen van de Irakezen en ook alle toegangswegen naar de stad – waar Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van de Islamitische Staat, in 2014 het kalifaat uitriep – zijn opnieuw in regeringshanden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Kan ECB de Eurozone nog redden bij volgende crisis?

Niet enkel de politieke beleidsmakers in Europa maken zich zorgen maar ook de economen werkend bij de ECB gaan vermoedelijk een hard jaar tegemoet nu tal van belangrijke gebeurtenissen voor de deur staan. De vraag wat velen zich amper durven stellen is echter als de ECB nog genoeg marge heeft om in te grijpen als één van deze gebeurtenissen op een nachtmerrie zou uitdraaien…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Deutsche Bank ziet eindelijk licht aan einde van tunnel

Deutsche Bank, één van de zogenaamde systeembanken in de Eurozone kampt reeds enige tijd met financiële problemen. Er komt nu echter wel licht aan de horizon waarbij Deutsche Bank aangekondigde het kapitaal te willen versterken met ongeveer 8 miljard Euro.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs