Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 44481 tot 44485
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 30 mei 2012

Forse huurdalingen kantoren in crisislanden

LONDEN - De huurprijzen voor kantoren in de grote steden van met name Griekenland en Portugal zijn als gevolg van de schuldencrisis flink gedaald.

Ook in Spanje, Italië en Ierland hoeven huurders minder diep in de buidel te tasten. Dat blijkt uit een woensdag gepubliceerd onderzoek van vastgoedadviseur CBRE.

De huurprijs van een kantoor op een toplocatie in Athene daalde in het eerste kwartaal met 14 procent op jaarbasis tot 288 euro per vierkante meter.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 30 mei 2012

Spanje leent om Bankia te redden

MADRID - Een Spaans staatsfonds dat belast is met de herstructurering van de bankensector, gaat obligaties uitgeven om de aangeslagen bank Bankia te helpen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 30 mei 2012

Dekkingsgraad ABP zakt naar laagste punt ooit

De pensioenfondsen sidderen over de lage rente waar ze mee moeten rekenen. De rekenrente voor het ABP zakt vandaag bijvoorbeeld naar 1,95%, met als gevolg een dekkingsgraad van slechts 86.

Dat blijkt uit berekeningen van RTLZ.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 30 mei 2012

Staat wil 2 tot 4 miljard euro ophalen

De Nederlandse staat wil op 4 juni 2 tot 4 miljard euro ophalen met de heropening van leningen met een korte resterende looptijd. Dat heeft het Agentschap van de Generale Thesaurie (DSTA) woensdag bekendgemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 mei 2012

Lloyd‘s of London bereidt zich voor op instorting Euro

Ogenschijnlijk is het overal ‘business as usual’, maar achter de schermen beweegt er vanalles en nog wat. In grote haast worden voorbereidingen getroffen voor een uiteenspatten van de Euro-zone, voorbereidingen die worden getroffen voor ‘het geval dat’. De voorbereidingen passen voorts perfect in het plaatje van de record short positie op de euro die we zonet schetsten.