EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 446 tot 450
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Trump laat (eindelijk) van zich horen…

Donald Trump heeft min of meer het lot van zijn geloofwaardigheid als president verbonden aan de koersbewegingen op Wall Street. Nog nooit eerder was een Amerikaanse president zo betrokken bij de aandelenmarkten. Onlangs liet Trump zelfs nog weten dat de Dow Jones index binnen afzienbare tijd de grens van 30.000 punten zal gaan bereiken. En juist op dat moment is Wall Street van richting veranderd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Google wil historisch gebouw kopen voor 2 miljard: tweede grootste deal ooit in New York City

Alphabet, het moederbedrijf van Google, wil een slordige 2 miljard euro neertellen voor de bekende Chelsea Market in New York City. Google bezet nu al zo'n 37.000 m² van de historische kantoorgebouwen. De deal is in zijn soort de tweede grootste ooit in de Big Apple. Ná de verkoop van het GM-gebouw in 2007 voor bijna 2,3 miljard euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Vijf belangrijke indicaties voor goud

Ondanks dat de goudprijs deze week daalde, zien we nu vijf belangrijke, zéér positieve indicaties voor goud en goudaandelen.

Hier komen ze:

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Op naar een nieuwe rotdag op de beurs

De Shanghai Composite Index in China opende 5,5% lager. Hongkong stond bij de opening 4,2% in de min en in Japan ging het met een verlies van 3,2% al niet veel beter. Wall Street sloot af met 4,1% minder op de Dow Jones. Het pessimisme en de nervositeit onder beleggers houden dus aan. En dat zou nog wel een tijdje kunnen duren. De handel is bloednerveus, want er is niks wezenlijk anders geworden sinds maandag.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Regering wil af van 1 en 2 eurocent

Economie De federale regering wil het gebruik van de rosse muntjes van 1 en 2 cent aan banden leggen. Daarom wil minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) de sector verplichten om hun rekeningen aan de kassa af te ronden naar 0 of 5 eurocent, als er cash betaald wordt. 

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs