Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 44621 tot 44625
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

Aandeel SNS Reaal 'pennystock'

Het aandeel van bank en verzekeraar SNS Reaal is verworden tot een 'pennystock', oftewel een aandeel dat minder waard is dan een euro.

De koers van het geplaagde aandeel stond woensdagmiddag rond 14.30 uur op 0,96 euro.

Belangrijke veroorzaker van de lage koers is het vastgoedonderdeel Property Finance, dat in het eerste kwartaal 64 miljoen euro verlies leed.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

Griekenland heeft waarschijnlijk 3e steunpakket nodig - media

Griekenland heeft waarschijnlijk snel een derde financieel steunpakket nodig, bericht de Duitse krant Die Zeit woensdag in een voorpublicatie van een artikel wat donderdag verschijnt.

Volgens de krant zal het Duitse parlement verdere financiele steun voor Griekenland op zijn vroegst deze zomer bespreken en is een derde reddingsprogramma afhankelijk van de uitslag van de Griekse parlementsverkiezingen komende zondag. Alleen een regering die verdere hervormingen steunt en zich houdt aan het afgesproken bezuinigingsprogramma, zou kunnen rekenen op nieuwe steun, aldus Die Zeit.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

Wall Street begint in mineur

In New York zijn de Amerikaanse beurzen woensdag met verlies begonnen. Beleggers bleven voorzichtig in aanloop naar de Griekse verkiezingen aankomend weekeinde. De hoge renteniveaus in Spanje en Italië wogen eveneens op het beursklimaat.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na aanvang van de handel 0,3 procent lager op 12.534 punten. De breder samengestelde S&P 500 daalde 0,5 procent tot 1318 punten en technologiebeurs Nasdaq verloor 0,4 procent tot 2830 punten.

Bron: intrinsiekewaardenul.nl
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

Grieken nemen massaal geld op: tot 500 miljoen euro per dag

Grieken nemen massaal geld op in aanloop naar de verkiezingen van aanstaand weekend. De opnames in mei variëren van €100 miljoen tot €500 miljoen gemiddeld per dag, aldus een bankier die bekend is met de cijfers tegen persbureau Bloomberg. Een andere bron stelt dat er mogelijk al meer dan €700 miljoen per dag wordt opgenomen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

VS VANDAAG: Wall street opent lager

Wall Street zal woensdag naar verwachting lager openen, in de nasleep van een sterke rally in de voorgaande sessie, waarbij beleggers bedachtzaam zijn over de aanhoudende crisis in de eurozone en de markten een reeks aan economische data uit eigen land verwerken. Met name de detailhandelsverkopen drukken daarbij op de futures.

De futures van de Amerikaanse beurzen geven rond 15.00 uur aan dat de Dow Jones Industrial Average (DJIA) en de Nasdaq een lagere opening tegemoet gaan.