EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 44626 tot 44630
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2012

Duitse bunds sluiten lager

Duitse bunds zijn woensdag lager gesloten. Hoop op extra stimulering door de Federal Reserve zorgde voor een hogere risicobereidheid onder beleggers, die daarop de veilige havens verlieten.

Duitse bunds zijn woensdag lager gesloten. Hoop op extra stimulering door de Federal Reserve zorgde voor een hogere risicobereidheid onder beleggers, die daarop de veilige havens verlieten.

"We zouden significant verbaasd zijn als de Fed geen nieuwe maatregelen, in welke vorm dan ook, zal aankondigen", stelde Morgan Stanley. "Er zijn diverse inkoopprogramma's die kunnen worden aangekondigd die niet echt verrassend zouden zijn."

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX +0,4% , Grieken lossen hoop deels in, nu Fed nog

De AEX sloot woensdag licht hoger op een afwachtende handelsdag die vooral gevoed werd door hoop. Een deel van die hoop werd ingelost door positief nieuws uit Griekenland waar een eurozonegezinde coalitie werd gemeld, die de nodige opluchting met zich meebracht. De Spaanse rente zakte gedurende de dag richting 6,7%.

De AEX sloot 0,4% hoger op 302,95 punten. De Midkap steeg op het slot eveneens 0,4% naar 503,08 punten. De ASX kreeg er 0,3% bij op 377,13 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2012

Beurzen omhoog in afwachting Fed-vergadering

De Europese effectenbeurzen zijn woensdag met lichte winsten gesloten. Beleggers keken uit naar de beleidsvergadering van de Federal Reserve (Fed), de Amerikaanse centrale bank, in de hoop dat die met nieuwe maatregelen komt om de economie te stimuleren.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2012

Keiser: We krijgen een door goud gedekte valuta

We hebben momenteel te maken met verschillende soorten crises. Een bankencrisis, een eurocrisis en schuldencrisis, maar de belangrijkste van allemaal is toch wel de valutacrisis. Volgens Max Keiser is einde van fiduciair geld in zicht en zal er mettertijd een valuta ontstaan die gedekt gaat zijn door goud.

[video]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2012

Monster bailout voor Spanje en Italië

Er is momenteel een bailout in de maak van €750 miljard voor Spanje en Italië. Tijdens de G20 in Mexico zou er volgens The Telegraph over de redding zijn gesproken. Binnenkort volgt meer informatie over de monster bailout. Na het bericht van de Britse krant daalde de Italiaanse en de Spaanse rente fors. De rente van de Spaanse 10y daalde naar 6.75% en de rente van 10-jarige Italiaanse staatsobligatie staat inmiddels op 5,75%.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs