EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4466 tot 4470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

EU-sancties tegen Rusland zijn rechtmatig

De sancties die de Europese Unie tegen Rusland heeft getroffen zijn rechtmatig. Dat heeft het Europees Hof van Justitie vandaag geoordeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

5 kaarten die de beperkingen van China blootleggen

Bovenstaande kaart toont de landen van Oost-Azië bij nacht. Daar huizen 2 van ‘s werelds 3 belangrijkste economieën: China en Japan. Ook Zuid-Korea en Taiwan zijn industriële grootmachten.

De Chinese metropolen – Beijing, Shanghai en Hong Kong – liggen alle langs de Chinese kustlijn en zijn fel verlicht. Maar grote delen van Mongolië en de rest van China baden in duisternis: op economisch vlak bestaat wel degelijk een splitsing: het Chinese binnenland blijft onderontwikkeld. Dan is er nog Noord-Korea, waar enkel duisternis heerst… letterlijk en figuurlijk.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

Explosieve groei Chinese goudbeleggers!

Echte kaartjes versturen bij verjaardagen en feestdagen wordt steeds vaak achterwege gelaten. Maar de virtuele kaartjes en cadeautjes doen het jaar na jaar beter. In China blijft het echter niet bij virtuele bloemen… hier wordt virtueel goud geschonken!

Niets bijzonders, ware het niet dat het virtuele goud gekoppeld is aan fysiek goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 maart 2017

Japanners maken geen kindjes meer

In Japan is de begroting voor 2017 aangenomen. ‘Als je wilt begrijpen waarom er in Japan geen leven meer in de economie zit, moet je gewoon naar dit soort ontwikkelingen kijken.’

In Japan is de begroting voor 2017 aangenomen. ‘Als je wilt begrijpen waarom er in Japan geen leven meer in de economie zit, moet je gewoon naar dit soort ontwikkelingen kijken.’

‘De Japanse regering gaat 50 procent meer uitgeven dan er binnenkomt. Dat kan. Het begrotingstekort is opgelopen naar een procentje van 6, 7 van het nationaal inkomen. Dat kan ook. De Centrale Bank koopt driekwart van de uitstaande obligaties, dat kan ook allemaal. Maar de economie groeit nauwelijks. Met elkaar is dat een combinatie van factoren én de vergrijzing grijpt wild om zich heen waardoor ik volledig begrijp dat heel veel Japanners denken: wat moet ik ermee? Er worden weinig kindjes meer gemaakt, er wordt weinig besteed. De Japanse economie, daar gebeurt helemaal niks meer.’

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 maart 2017

100.000 Griekse zelfstandigen verlaten officieel circuit om ‘in het zwart’ te gaan werken

In Griekenland hebben al bijna zestigduizend zelfstandigen en kleine bedrijven hun activiteiten gestaakt omdat ze de nieuwe heffingen en arbeidslasten, die worden geïntroduceerd om het land van een financiële instorting te redden, niet langer kunnen dragen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs