EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 44651 tot 44655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Daling huizenprijzen versnelt: 6,3% op jaarbasis

Donderdag maakte de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) de nieuwe huizencijfers bekend over het tweede kwartaal van 2012. De gemiddelde verkoopprijs van een Nederlandse woning daalde in het tweede kwartaal met 6,3% op jaarbasis. Ten opzichte van het voorgaande kwartaal daalden de huizenprijzen 0,7%. Dit is de sterkste daling sinds het begin van de crisis! Wel nam het aantal transacties toe met ruim 20% ten opzichte van het eerste kwartaal. Dit had echter, zoals we al eerder aangaven, meer te maken met onzekerheid omtrent de overdrachtsbelasting. Normaliter zijn de verkopen in het tweede kwartaal ongeveer 12,6% hoger dan het 1e kwartaal. Een gemiddelde woning kost op dit moment nog maar €215.000 in Nederland.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Google Trends als indicator voor correcties in goud en zilver?

Via Google Trends kan men het zoekgedrag van gebruikers van Google analyseren. Omdat dit verreweg de grootste zoekmachine is leveren de resultaten van Google Trends een vrij representatief beeld op van het zoekgedrag van de wereldwijde populatie die is aangesloten op het internet. Daarnaast is bekend dat de interesse voor een bepaalde belegging doorgaans toeneemt als de prijs stijgt. Zou dat ook gelden voor goud en zilver?

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Grote schat van gouden muntstukken gevonden in Israel

Israëlische archeologen hebben onlangs een schat van meer dan honderd gouden muntstukken gevonden in het Apollonia National Park. De archeologen vonden een pot die gevuld was met gouden dinals en dinars, waarvan de waarde getaxeerd is op $500.000.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Infographic: Manipulatie Libor in één grafiek

Die manipulatie van de Libor-rente, hoe werkt die nu eigenlijk? Via Accounting Degree een uitleg in een overzichtelijke infographic!

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Spaanse premier wil € 65 miljard bezuinigen

Het is de Spaanse premier duidelijk geworden dat Europa niet zomaar met geld over de brug komt om de druk op de Spaanse overheid en de verzwakte bankensector van het land te verminderen. Er zal ook in Spanje wat moeten gebeuren, want de staatsschuld is in de periode van 2008 tot en met 2011 opgelopen van 40% naar ruim 68% van het BBP. Premier Rajoy heeft aangekondigd dat het €65 miljard wil gaan bezuinigen, in de hoop het vertrouwen van de financiële markten terug te winnen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs