Nieuws / Artikelen met het woord

57310 artikelen gevonden. Artikel 44661 tot 44665
Bron: YouTube.com
Geplaatst: zondag 27 mei 2012

Chinese promotieclip Euro 2012 toont vernietiging Europese hoofdsteden

De Europese kampioenenbeker 2012 temidden van de verwoeste steden Londen, Berlijn, Rome en Parijs. Enkel bizar, of zit er meer achter?  

Een Chinees TV-station zendt een bijna 5 minuten lange promotieclip uit voor Euro 2012, het Europese kampioenschap voetbal dat vanaf 8 juni in Polen en Oekraïne zal plaatsvinden. Merkwaardig genoeg toont het filmpje hoe de Europese hoofdsteden Londen, Berlijn, Parijs en Rome tijdens het kampioenschap door een militaire aanval worden vernietigd. Pure -maar wel bizarre- fantasie, of is dit opnieuw een sterk staaltje 'predictive programming' van de illuminati machtselite achter de schermen?

Via: XanderNieuws. Bron verwijst naar YouTube fragment

Bron: XanderNieuws.nl
Geplaatst: zondag 27 mei 2012

Wallstreet topman verkettert maatregelen EU als totalitair, fascistisch en rampzalig

De Europese Unie doet volgens Grant inmiddels niet onder voor de totalitaire fascistische dictatuur van Stalin. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd voordat we opnieuw het geluid van stampende laarzen in onze straten zullen horen.

Mark Grant, bijna vier decennia lang werkzaam als topmanager, bestuurslid en directeur bij vier investeringsbanken op Wall Street, noemt de maatregelen die de Europese Unie neemt om de financiële crisis te beteugelen 'een recept voor een ramp'. Wat Europa nu doet is volgens hem iets dat juist ten koste van alles vermeden zou moeten worden, omdat het de financiële crisis volgens hem totaal uit de hand zal doen lopen, met rampzalige gevolgen voor de burgers. Grant ziet ons aloude continent dezelfde fouten maken als in het verleden, waardoor het fascisme volgens hem weer is teruggekeerd.

De afgelopen drie jaar verzekerde de EU de houders van ongedekte bankobligaties dat de staat bij een eventuele nieuwe crisis hun financiële bezittingen zou garanderen. Dit was de enige reden waarom investeerders niet massaal hun geld van de Europese banken afhaalden.

[...]

Bron: rtl.nl
Geplaatst: zondag 27 mei 2012

Schulden wegstrepen leidt tot Europese eenwording

Kwijtschelden van de Griekse schuld kan en moet via instituties en dan zal duidelijk worden dat het tegen elkaar wegstrepen van de pijn leidt tot Europese eenwording. Dat is wat iedereen wil. Laten we aan de slag gaan.

Zoals zo vaak gebeurt in de Europese schuldencrisis nemen actuele ontwikkelingen vaker dan iedereen lief is een plotselinge en verrassende wending, niet zelden vergezeld van een onaangenaam geurtje. Zo ook met betrekking tot een mogelijke uittreding van Griekenland uit de Eurozone. De mogelijkheid van een Grexit wordt nadrukkelijk genoemd en zelfs van de introductie van de Geuro. Dat is een schemermunt – eigenlijk een schuldbriefje- tussen de Euro en de nieuwe Drachme, bedoeld om tijdens de overgangsperiode  zakelijke transacties via betaalbewijzen aan toonder mogelijk te maken. Nepgeld dus.  

Bron: hln.be
Geplaatst: zondag 27 mei 2012

Buitenlanders keren Spanje de rug toe door diepe crisis.

Toeristen zal Spanje deze zomer hopelijk nog over de vloer krijgen, maar veel buitenlanders geven hun droom op om onder het Spaanse zonnetje te gaan wonen. Het leven is immers hard geworden door de economische crisis die Spanje en andere zuiderse landen hard treft. Ruim een kwart van de bevolking is werkloos, de voedselprijzen zijn fel gestegen en in steden als Jerez lijkt het leven tot stilstand te komen door de zware schuldenlast.

Bron: mediameuk.net
Geplaatst: zondag 27 mei 2012

Spanje zakt weg in schuldenmoeras

De Spaanse regio Catalonië heeft financiële steun nodig van de centrale overheid om zijn schulden te kunnen voldoen. Dat heeft de Catalaanse president Artur Mas vrijdag gezegd.

“Het maakt ons niet uit hoe ze het doen” zei Mas over zijn verzoek om financiële steun. “Maar wij moeten aan het eind van de maand betalingen doen. De economie kan niet herstellen als je je rekeningen niet betaalt.” Catalonië is de rijkste autonome regio van Spanje en is goed voor een vijfde van de Spaanse economie. De regio moet dit jaar ruim 13 miljard euro aan schuld herfinancieren. Het gaat op zijn zachtst gezegd niet zo goed in Spanje. Is het niet Bankia dat even om 23,5 miljard begint te zeuren dan is het wel de regio Catalonië die meldt dat ze dit jaar zo’n 13 miljard moet herfinancieren. Waar gaat dit heen?