EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 44676 tot 44680
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2012

Wereld noteert nieuwe recordinvestering in hernieuwbare energie

De investeringen in zonnekracht stegen volgens het rapport het voorbije jaar met 52 procent tot 147 miljard dollar. De onderzoekers voegen er aan toe dat China de voorbije drie jaar wereldwijd leider was in investeringen in hernieuwbare energie, maar steeds meer concurrentie krijgt uit andere regio's. In China werd vorig jaar nog een groei met 17 procent opgetekend tot 52 miljard dollar, maar in de Verenigde Staten werd een toename met 57 procent tot 51 miljard dollar geregistreerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2012

De (niet meer al te) lange weg naar de ondemocratische Europese superstaat

Vooruitgang is allesbehalve onvermijdelijk. Als de geschiedenis ons iets leert, is het wel dat het tij plotseling kan keren en de menselijke beschaving stappen, of sprongen, achteruit kan zetten. De Romeinen bouwden aquaducten, vonden het glas uit en hadden al sanitair. Ongetwijfeld waren ze dichtbij de uitvinding van de reiskoffer op wieltjes toen ze in de vijfde eeuw na Christus de vergetelheid in tuimelden. Een catastrofe voor de mensheid was daarvan het resultaat en het duurde honderden jaren vooraleer Europa zich hiervan herstelde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2012

Met een mogelijk QE onderweg wordt ik positiever over aandelen

De meesten kennen mij als een analist die "negatief" is over de toekomst, maar dat is niet het geval. Het is misschien een beetje een dooddoener geworden, maar ik zie mezelf toch echt eerder als realist. En dus probeer ik de kansen te zien die de ellende ons biedt. En een van die kansen is volgens mij het fenomeen "QE".

Lees verder op beursdetective.nl
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2012

Nieuwe Griekse regering goed voor Spaanse rente

De aankondiging van een nieuwe Griekse regering heeft woensdag gezorgd voor een verdere daling van de rente op Spaanse staatsobligaties.

De aankondiging van een nieuwe Griekse regering heeft woensdag gezorgd voor een verdere daling van de rente op Spaanse staatsobligaties.

Het rendement op 10-jarige Spaanse obligaties zakte vlak na de bekendmaking van de nieuwe Griekse regering tot 6,85 procent. Dat is het laagste niveau van de afgelopen week. Eerder op de dag zakte de rente al voor eerst deze week onder de grens van 7 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2012

Griekenland heeft een nieuwe regering

Griekenland heeft een nieuwe regering. Dat zei de leider van de socialistische partij Pasok, Evangelos Venizelos, na gesprekken met de conservatieve Nieuwe Democratie woensdag. De regering wordt verder gesteund door de kleinere linkse partij Nieuwe Democratie.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs