EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4471 tot 4475 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Schotland neigt naar Scotexit. Goed idee?

Schotland gaat mogelijk een nieuwe poging wagen om zich lost te scheuren van Groot-Brittannië.

Schotland gaat mogelijk een nieuwe poging wagen om zich lost te scheuren van Groot-Brittannië.

Enkele jaren geleden werd de onafhankelijkheid door de Schotse bevolking nog wel met een grote meerderheid afgewezen, maar de beslissing van Groot-Brittannië om zich los te maken van de Europese Unie heeft vele inwoners van mening doen veranderen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Franse socialisten willen universeel basisinkomen.. het kost 350 miljard euro

De invoering van een universeel basisinkomen in Frankrijk, zoals door de socialistische presidentskandidaat Benoît Hamon naar voor wordt geschoven, zou het land ongeveer 350 miljard euro kosten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Buffett, Jobs en Gates hebben 1 gemeenschappelijke factor in hun succes

Veel mensen willen rijk worden. Ze vergeten echter dat succes een belangrijke sleutel is naar rijkdom. Je zou zelfs kunnen zeggen dat rijkdom een bijproduct is van succes. Warren Buffett, Bill Gates en Steve Jobs zijn (waren) 3 miljardairs die hun succes én rijkdom te danken hebben aan 1 gemeenschappelijke factor. Veel succes ermee, want ook jij kan dit helemaal toepassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

7 redenen waarom jij nooit €1 miljoen zal verdienen

Miljonairs worden meestal niet rijk geboren. Ze vergaren hun fortuin door hard te werken, weinig uit te geven aan nutteloze dingen, sparen en investeren. Het lijkt een simpele strategie, maar toch slaagt er maar een minderheid in. Hoe komt het dat jij nooit €1 miljoen zal verdienen en anderen wel?

We spreken dan wel over een minderheid aan miljonairs, maar België en Nederland kennen toch enkele honderdduizenden miljonairs. Zó moeilijk is het dan ook weer niet. Waar ga jij in de fout?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Donderwolken boven zakenbank HSBC?

De aandelen van HSBC hebben vanmorgen 7 procent ingeleverd. Indien er geen herstel optreedt voor de dagsluiting, is dit het slechtste resultaat sedert 2009. Er pakken zich donderwolken samen boven de bekende zakenbank. De winstgevendheid komt onder druk te staan en dat maakt beleggers onrustig.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs