Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 4471 tot 4475
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

België zakt naar vijfde plaats op ranglijst rijkste landen

België is een plaatsje gezakt op de ranglijst van landen met het hoogste nettovermogen per hoofd van de bevolking. Dat blijkt uit de Global Wealth Report van verzekeraar Allianz, die het vermogen en de schulden van huishoudens in meer dan vijftig landen analyseert. Een jaar eerder stond ons land nog op de vierde plaats. De eerste plaats is nu opnieuw voor Zwitserland, gevolgd door de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

Venezuela importeert olie vanuit… de VS

De oliesector, het kroonjuweel van de Venezolaanse economie, staat aan de rand van de afgrond. De situatie is dermate geëscaleerd dat het nu olie moet invoeren vanuit de Verenigde Staten, een land dat door de socialistische regering Maduro doorgaans ‘de aartsvijand’ wordt genoemd. Olie genereert de helft van de Venezolaanse staatsinkomsten. Tussen 2001 en 2015 strooiden de Venezolaanse leiders gretig met geld: 250 miljard dollar gingen naar sociale programma’s, waaronder de invoer van voedsel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

Wie 10 jaar geleden $1.000 investeerde in Apple, Netflix en Amazon heeft nu $70.000

Wie 10 jaar geleden, vlak voor de financiële crisis, de juiste aandelen kocht, kan vandaag terugkijken op een meer dan aanzienlijke winst. Time Money houdt 10 bekende aandelen tegen het licht. Wat zouden deze aandelen vandaag waard zijn wanneer u ze 10 jaar geleden had gekocht?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

11 dingen die je kan doen om gemakkelijk geld te sparen

Geld sparen moet niet altijd moeilijk zijn. Je kan het jezelf gemakkelijker maken door te besparen in het dagelijkse leven zonder dat je daar veel last van hebt.

Time Money stelde een lijst op met ideeën waarmee je op een eenvoudige manier geld kunt besparen. Dit kan al oplopen tot enkele tientallen euro’s per dag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

Nederland zakt op ranglijst rijkste landen ter wereld

Nederland is drie plaatsen gezakt op de lijst van rijkste landen ter wereld. Met een gemiddeld nettovermogen per hoofd van de bevolking van 80.180 euro in 2015 staat Nederland nu op de negende plaats, zo blijkt uit het nieuwste Global Wealth Report van verzekeraar Allianz. 

Daarin worden het vermogen en de schulden van huishoudens in meer dan vijftig landen geanalyseerd.