EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 44711 tot 44715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Spanje: Per direct una guerra ofensiva

De stier is los in Spanje, letterlijk en figuurlijk. De regering Rajoy heeft, zich aan de Eurobonzen overgegeven en alle beloften en plannen ten goede voor lange tijd in de prullenbak gegooid. Per direct is er una guerra ofensiva uitgenbroken, een aanval op de schulden en alles wat daar mee samenhangt. Premier Rajoy en daarmee Spanje was helemaal klem komen te zitten. De tekorten liepen elke dag nog op en de rente voor staatsleningen was gestegen tot boven de 7%. Ondanks alle prachtige berichten van Monti, Rajoy en Hollande dat de laatste Euro-Top de zuidelijke landen een overwinning had gebracht, bleek de werkelijkheid al ras een heel stuk zuurder.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Leugens en meer...

Bankiers, politici en zelfs de farmaceutische industrie, liegen, bedriegen, vervalsen, en bezwendelen het financiële systeem ter bevrediging van hun hebzucht. Ze vullen de 'zakken’ van insiders, en houden buitenstaanders – de hardwerkende burgers onnozel. De maatschappij is verrot tot op het bot, de helft van het volk is failliet en de meeste anderen beseffen niet hoe ze worden bedonderd.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Goud als diversificatie voor een beleggingsportefeuille

Het World Gold Council publiceerde deze week een rapport waarin onderzocht is in hoeverre goud kan bijdragen aan het versterken van een beleggingsportefeuille met aandelen, grondstoffen, valuta en vastgoed. Door een kleine positie in te nemen in goud (2,6 tot 9,5 procent), kan een beleggingsportefeuille beter worden beschermd tegen slechte economische tijden. In een neergaande markt zou een positie in goud zorgen voor gemiddeld 2,2 tot 6,7 procent kleinere verliezen voor de totale portefeuille.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Na manipulatie Libor nu ook manipulatie goud?

Via Goudvergelijken.nl | Ned Naylor-Leyland laat bij CNBC weten dat de goudprijs net als Libor rente wordt gemanipuleerd. Er zou volgens Naylor-Leyland een veel groter onderzoek moeten komen over de eventuele manipulatie van goud en zilver. De banken manipuleren de edelmetalen om verschillende redenen, aldus de analist. Bekijk hieronder de video.

[video]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

AEX flink omhoog door lage deposito's bij ECB

De AEX veert in de loop van de morgen op naar licht onder het slot van woensdag als gevolg van het laagste depositobedrag sinds circa zeven maanden, dat banken van woensdag op donderdag bij de Europese Centrale Bank stalden, nu de naar 0,00% verlaagde depositorente van kracht is geworden.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs