EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 44741 tot 44745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

België in top-6 grootste olieverbruikers

Op Singapore na is België de grootste verbruiker van olie per inwoner voor een land dat zelf geen olie produceert. Van alle landen staat België op de 6e plaats. Dit staat in schril contrast met Duitsland dat een van de laagste olieverbruikers is, met dank aan een olie onafhankelijke industrie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Lagere olieprijs ondersteunt economie niet

Na een correctie van 30 % sinds de piek van maart heeft de olieprijs zich weer hersteld van onder de $ 90 tot rond de $ 100. Maar de fundamenten rond de olieprijs wijzen op een verdere daling.

Na een correctie van 30 % sinds de piek van maart heeft de olieprijs zich weer hersteld van onder de $ 90 tot rond de $ 100. Maar de fundamenten rond de olieprijs wijzen op een verdere daling.

De vraag naar olie in de industriële wereld vertraagd snel door de aanhoudende economische malaise in Europa en de Amerikaanse economie die zich in een Muddle Trough fase bevindt, zoals John Mauldin het noemt. Ook in China daalt de vraag. Deze lag in april al 2/3e lager dan het gemiddelde van het eerste kwartaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Italië flink goedkoper uit met korte lening

Italië heeft donderdag 7,5 miljard euro opgehaald met een obligatieveiling met een looptijd van 1 jaar. De rente bedraagt 2,7 procent, tegen bijna 4 procent bij een vergelijkbare lening een maand geleden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Spanje: Per direct una guerra ofensiva

De stier is los in Spanje, letterlijk en figuurlijk. De regering Rajoy heeft, zich aan de Eurobonzen overgegeven en alle beloften en plannen ten goede voor lange tijd in de prullenbak gegooid. Per direct is er una guerra ofensiva uitgenbroken, een aanval op de schulden en alles wat daar mee samenhangt. Premier Rajoy en daarmee Spanje was helemaal klem komen te zitten. De tekorten liepen elke dag nog op en de rente voor staatsleningen was gestegen tot boven de 7%. Ondanks alle prachtige berichten van Monti, Rajoy en Hollande dat de laatste Euro-Top de zuidelijke landen een overwinning had gebracht, bleek de werkelijkheid al ras een heel stuk zuurder.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012

Leugens en meer...

Bankiers, politici en zelfs de farmaceutische industrie, liegen, bedriegen, vervalsen, en bezwendelen het financiële systeem ter bevrediging van hun hebzucht. Ze vullen de 'zakken’ van insiders, en houden buitenstaanders – de hardwerkende burgers onnozel. De maatschappij is verrot tot op het bot, de helft van het volk is failliet en de meeste anderen beseffen niet hoe ze worden bedonderd.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs