Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 44766 tot 44770
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 juni 2012

De slimme, jonge, gevaarlijke Tsipras wordt de eerste demagoog van de eurozone

Dat de zuiderse eurolanden niet vies zijn van enige chantage moet blijken uit het sms-verkeer tussen de Spaanse premier Mariano Rajoy en zijn minister van Financiën Luis de Guindos dat in e aanloop van de bailout zaterdag door de Spaanse krant El Mundo werd gepubliceerd:

Ook Alexis Tsipras, de Griekse would-be premier en gedoodverfde winnaar van de Griekse verkiezingen volgende zondag,  zal de EU chanteren indien zijn overwinning een feit wordt, schrijft de  Financial Times Deutschland:

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 11 juni 2012

'Spaanse hulp slechts stukje van de puzzel'

De steun van 100 miljard euro die Spanje is toegezegd om de bankensector te helpen is positief, maar is geenszins het slotakkoord in de oplossing van de schuldencrisis. Dat stelde econoom Nick Kounis van ABN Amro.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 juni 2012

VIDEO: Komt een man met een berg ZILVER binnen...

We kregen een geweldige video link in onze mailbox gedropt. Het betreft een uitzending van het populaire TV-programma in de VS – Pawn Stars – een reality reeks over het leven in een pandjeshuis.

Er komt op een dag een jongeman binnen met (een deel van) zijn zilver. Hij is het zilver zo’n 10 jaar geleden beginnen kopen, op advies van zijn vader.

Toen stond de prijs nog rond 5 dollar per ounce, vandaag krijgt hij 35 dollar/ounce van de lommerd.

Jawel, u leest het goed… een rendement van +700% op tien jaar!

Dit is precies de reden waarom we al die jaren de noodzaak van een belegging in zilver onderstrepen. Een MUST SEE video voor iedereen!

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 11 juni 2012

Economie komt niet op stoom

De Nederlandse economie kwakkelt doordat de uitgaven van consumenten blijven dalen. Huishoudens zien hun inkomens, gecorrigeerd voor inflatie, volgens DNB tot en met eind volgend jaar nog eens met 4 procent dalen. Dat betekent dat het inkomen tussen 2000 en 2013 niet vooruit is gegaan. ,,Dat is verbazingwekkend lang'', zei DNB-directeur Job Swank in een toelichting. ,,Het is heel opvallend dat we er in 13 jaar niets bij hebben gekregen.''

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 11 juni 2012

ING: vooruitzichten woningmarkt versomberen

De woningmarkt komt nog steviger op slot te zitten als de afspraken in het Lenteakkoord volgend jaar doorgaan. Vooral starters zijn de klos.

De verschillende aanpak van starters en van huidige huiseigenaren zorgt grotendeels voor verdere stagnatie. Dat stelt ING in zijn Kwartaalmonitor Woningmarkt.