Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 44791 tot 44795
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 31 mei 2012

Indiase economie groeit 6,5 procent

De economie van India is in het afgelopen boekjaar 2011/2012 met 6,5 procent gegroeid. Dat maakte de Indiase overheid donderdag bekend.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 31 mei 2012

'Amsterdamse beurs opent vlak'

De Amsterdamse beurs zal waarschijnlijk vlak openen. Ook de andere Europese beurzen zullen bij de opening weinig beweging laten zien.

Beleggers blijven terughoudend door de vrees voor een escalatie van de schuldencrisis in de eurozone.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 31 mei 2012

Overzicht van maatregelen van uw nieuwe pensioen

Minister Kamp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid noemt het een 'simpele samenvatting' van zijn plannen voor de nieuwe pensioenregels voor 'herstel vertrouwen in pensioen'. Hierbij voor u de integrale tekst:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 mei 2012

John Butler over de cruciale rol van goud

John Butler werd gevraagd door Lauren Lyster in haar programma Capital Account om een stand van zaken te geven over de crisis in het globale financiële systeem. Als de auteur van het boek ‘The Golden Revolution’ weet Butler als geen ander de rol van goud in dit systeem te duiden.

De prijszwakte van goud in de afgelopen maanden is slechts tussentijdse hick-up, aldus Butler. Amen, John!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 mei 2012

Het is besparen of sterven

Het is een straffe uitsprak van Peter Schiff in een gesprek met Henry Blodget. Volgens Schiff is besparen op de overheidsuitgaven die enige weg om uit deze schuldenproblematiek te geraken.

De overheid is gewoonweg te groot geworden, niet enkel in Europa maar ook en vooral in de VS. Als we niet besparen, zal het huidige systeem sterven, aldus Schiff.

Ook de consument moet meer sparen dan met z’n credit cards rondzwaaien. Want ooit komt die boemerang van gratis geld terug… en hard!