EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 44811 tot 44815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 juli 2012

Lagarde: vooruitzichten economie slechter

De problemen voor de internationale economie nemen toe. Dat zei de president van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) Christine Lagarde vrijdag bij een bezoek aan Tokio.

De problemen voor de internationale economie nemen toe. Dat zei de president van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) Christine Lagarde vrijdag bij een bezoek aan Tokio.

,,In de afgelopen maanden zijn de vooruitzichten helaas zorgelijker geworden'',zei. De nieuwe voorspellingen voor de economische groei, die het IMF 16 juli presenteert, worden daarom waarschijnlijk somberder dan de vorige ramingen uit april.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 6 juli 2012

'Euroleiders hebben risico's verkleind'

De leiders van de eurolanden hebben de risico's voor de eurozone vorige week weten te verkleinen. De uiteindelijke redding van de euro zal de rijkere landen echter veel geld kosten. Dat concludeerde kredietbeoordelaar Moody's vrijdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 6 juli 2012

Italië gaat 26 miljard bezuinigen

De Italiaanse regering een reeks maatregelen overeengekomen om in de overheidsuitgaven te snijden met 26 miljard euro in drie jaar tijd.

De Italiaanse regering een reeks maatregelen overeengekomen om in de overheidsuitgaven te snijden met 26 miljard euro in drie jaar tijd.

''In 2012 zullen we 4,5 miljard euro bezuinigen, 10,5 miljard in 2013 en 11 miljard in 2014", aldus de Italiaanse premier Mario Monti in de nacht van donderdag op vrijdag. Er zal vooral worden bezuinigd op de gezondheidszorg en het openbaar bestuur, zei Monti.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 juli 2012

Een Iraanse olieboycot verzwakt de Westerse positie alleen

Vanaf 1 juli is het in de EU verboden Iraanse olie te kopen. De sancties maken onderdeel uit van een Amerikaanse campagne om de olie-export van Iran onmogelijk te maken. Ook verschillende Aziatische afnemers van Iraanse olie zagen zich onder Amerikaanse druk genoodzaakt deze importen af te bouwen. Iran zag zijn export al terug vallen van 2.5 miljoen vaten per dag naar 1.5 miljoen vaten per dag.

Lees verder op joop.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 juli 2012

Onderwaterhypotheken in de VS

It seems that governmental efforts to save the underwater and ineligible homeowner from his own fate are reaching fever pitch. Not only do we hear today of the up to $300mm in Agriculture Department Rural Housing Service loans that may have financed ineligible projects or borrowers with a high potential inability to repay the loans; but yesterday's WSJ reports on the growing call for 'eminent-domain' powers to be used by local government officials in California to stop the "housing bust's public blight on their city". In yet another get-out-of-jail-free card, the officials (helped by a friendly local hedge-fund / mortgage-provider) want to use the government's ability to forcibly acquire property to remove underwater homes, restructure the mortgage (cut principal), and hand back the home to the previously unable to pay dilemma-ridden homeowner.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs