Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 44811 tot 44815
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Gaat Angela Merkel het been stijf kunnen houden?

De markten stonden vandaag woensdag 23 mei op de toppen van hun tenen. We hoeven ons geen illusies te maken, de Europese top gaat niets opleveren. Het angstzweet staat de investeerders daarom op het voorhoofd te lezen, niemand weet wat de toekomst zal brengen.

Griekenland redden, in of out de Euro-zone dreigt steeds moeilijker te worden. Alles wijst er op dat Angela Merkel het been zal stijf houden en de Duitse belastingbetaler niet nog meer zal laten opdraaien voor de crisis.

Bron: beursgorilla.nl
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Hoezo voedseltekort?

Consumenten in de rijke landen gooien jaarlijks 222 miljoen ton voedsel weg, even veel als de Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara produceren. Dat stelt de Wereldvoedselorganisatie FAO in een recent rapport.

De voedselverspilling is zorgwekkend omdat de wereldbevolking blijft groeien en de middelen om aan de groeiende vraag naar voedsel te voldoen schaars zijn. Het roer moet om, vindt de Nederlandse ambassadeur bij de FAO in Rome, oud-landbouwminister Gerda Verburg.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Duitse bunds sluiten flink hoger

Duitse bunds zijn woensdag ruim hoger gesloten, vooral vanwege aanhoudende zorgen om Griekenland. Verder gaf een sterke veiling van Duitse leningen een extra steun in de rug.

De zorgen om Griekenland laaiden op nadat voormalig premier Lucas Papademos in een interview met Dow Jones Nieuwsdienst aangaf dat de risico's op een Griekse exit reeel zijn en dat een vertrek "catastrofale" gevolgen zou hebben voor het land.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

'Eurobonds doen niets voor groei'

De invoering van euro-obligaties zijn niet de oplossing om economische groei in Europa te stimuleren.

Dat zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel woensdag bij aankomst bij het informele diner van regeringsleiders en staatshoofden van de 27 landen van de Europese Unie in Brussel.

Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Een schitterend artikel over goud...

...van Tuur Demeester van Macrotrends - Must read ! Ik kan het alleen maar met hem eens zijn – en U...? Wie dit alles leest en ook gelooft die koopt nu gespreid bij – doet u dat dan ook of toch nog niet ?