Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 44846 tot 44850
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Dekkingsgraad ABP daalt naar 94%

De dekkingsgraad van pensioenfonds ABP is gedaald van 95% eind maart naar 94% eind april. Verdere afstempeling dreigt.

De dekkingsgraad is daarmee terug op het niveau van eind 2011 en ruim onder het verplichte minimum van 105%.

De dekkingsgraad geeft de verhouding weer tussen de bezittingen tegenover huidige en toekomstige verplichtingen naar aangesloten leden van het fonds.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Spanje nadert snel de gevarenzone

De CDS premies voor Spanje op  5 en 10 jaar naderen snel de gevarenzone, wat we afleiden uit het feit dat ze dicht in de buurt komen van het niveau waarop Ierland en Portugal om hulp moesten vragen. Deze landen waren toen aan het verzuipen en dat dreigt nu ook Spanje te doen.

Zelfs wanneer Griekenland in de Euro-zone mag blijven, kan Spanje volgens NIBC in een niet zo verre toekomst bail-out funds nodig hebben. Maar hier stuiten we meteen op een probleem. Zelfs de uitgebreide bail-out packages volstaan niet om Spanje tot einde 2014 te financieren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Euro zakt naar laagste punt in 21 maanden

Die zakte naar het laagste niveau ten opzichte van de dollar sinds augustus 2010.

De koers van de euro bereikte woensdagochtend een dieptepunt van 1,2613 dollar. De Europese munt was op 25 augustus 2010 voor het laatst minder waard.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Het rek is eruit!

De consumptie is al sinds de zomer van 2011 onafgebroken lager dan een jaar eerder. De afname in maart is groter dan die in voorgaande maanden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Partijen huizenmarkt eens over afbouw renteaftrek

De hypotheekrenteaftrek moet voor iedereen in dertig jaar worden afgebouwd en de huren moeten ieder jaar bovenop de inflatie met twee procent stijgen.

Dat staat volgens de Volkskrant in een hervormingsplan dat de Vereniging Eigen Huis, huurdersvereniging Woonbond en de koepelorganisatie van woningcorporaties Aedes donderdag presenteren.