EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4486 tot 4490
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Het Trump-effect duurt voort: grote investeringsfondsen trekken naar de VS, Europa aflopend verhaal

Het nieuws sloeg in als een bom en liet heel wat verzuurde linkse journalisten in de VS en Europa verweesd achter: de Amerikaanse airco-producent Carrier besluit na een gesprek met Trump om 1000 jobs dan toch niet te verhuizen van Indianapolis naar Mexico.

Niet alleen slaagt Trump (pas over anderhalve maand ingezworen) erin jobs in de VS te halen, heel wat Europese bedrijven zullen banen in Europa schrappen en met hun hebben en houden naar de VS verhuizen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Duurste appartementen in New York nu tot 20% goedkoper

Kopers van luxevastgoed in Manhattan kunnen op grote kortingen rekenen. Het fenomeen geeft aan dat de markt van luxepanden in New York met een overaanbod wordt geconfronteerd.

Dat blijkt uit cijfers van immobiliën-specialist Miller Samuel. Daarbij wordt opgemerkt dat kopers van een wooneenheid in de residentiële toren aan Park Avenue 432 in New York op een korting van gemiddeld 10 procent kunnen rekenen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

In de VS is een voltijdse baan een uitzondering op de regel geworden

In de Verenigde Staten had vorig jaar 15,8 procent van de arbeidsbevolking een alternatief werkstatuut, tegenover 10,7 procent in het midden van het voorbije decennium. Dat blijkt uit een studie van economen aan de Harvard University en de Princeton University. De onderzoekers merken op dat 94 procent van de nettogroei op de Amerikaanse arbeidsmarkt het voorbije decennium in het alternatieve circuit kan worden gesitueerd.

Bovendien bleek 60 procent van de toename aangebracht te worden door zelfstandige onderaannemers en freelancers.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Paniek in Brussel: nieuwe pro-Russische regeringen in Oost-Europa halen de banden met Moskou aan

Het is amper in de West-Europese eurofiele media gekomen, maar in Bulgarije en Moldavië wonnen in november eurokritische en Russisch-gezinde kandidaten de verkiezingen. Hier bij beurs.com berichtten we daar natuurlijk wél over.

In Bulgarije kwam Rumen Radov, bijgenaamd “de rode generaal” aan de macht. Die laat geen gras groeien over zijn voornemens om de banden met Moskou aan te halen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

'ING gaat bezuinigen op handelsdivisie'

ING gaat besparen op de handelsdivisie van de bank.

ING gaat besparen op de handelsdivisie van de bank.

De bezuinigingen op de afdeling 'financial markets' zouden bovenop de eerder aangekondigde reorganisatie komen en in 2020 moeten oplopen tot een besparing van 200 miljoen euro per jaar, meldt het Financieele Dagblad (FD).

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs