Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 4486 tot 4490
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Wie wil Israëlisch gas?

De Israëlische minister van Energie Yuval Steinitz is donderdag te gast in Turkije waar hij onderhandelingen wil opstarten over de export van gas vanuit de Israëlische offshore-velden in het oosten van de Middellandse Zee.

Het is het eerste bezoek van een hooggeplaatste Israëli nadat de diplomatieke betrekkingen tussen beide landen zes jaar geleden in het slop raakten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Turkse lira zakt naar nieuw historisch dieptepunt

De Turkse lira is donderdagochtend gezakt naar een nieuw historisch dieptepunt ten opzichte van de dollar. 

Beleggers reageerden op tegenvallende economische cijfers en de aanhoudende pogingen van president Recep Tayyip Erdogan om zijn macht te vergroten.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Japan gaat BTW over aankoop Bitcoin per 2017 afschaffen

Japan gaat begin volgend jaar de BTW over aankoop van Bitcoin afschaffen, dit zou wel eens een boost kunnen geven aan het gebruik van Bitcoin in Japan. Het zou het in ieder geval goedkoper maken om bitcoins aan te schaffen en minder rompslomp betekenen voor uitbaters van Bitcoin exchanges. Japan is nu nog het enige land van de G7 waar je BTW moet betalen over de aanschaf van Bitcoin. Het Europese hof stelde eerder al dat bitcoins in Europa BTW-vrij mogen worden verhandeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

9 jobs voor wie graag de handen vuil maakt

Ben jij geen doetje dat een smetteloos bureau behoeft, maar een onverschrokken werkkracht zonder angst de handen vuil te maken? Deze eigenschap kan je flink wat duiten opleveren. Met volgende smerige negen verdien je aardig je kost.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Deze verwaarloosde vastgoedsector is een goudmijn

Woonwagenkampen hebben geen goede naam. Ze doen denken aan zigeuners en criminaliteit. En het is net daarom dat ze zoveel geld opbrengen. Zelfs Warren Buffett investeert er in!

Vooral in de Verenigde Staten zijn woonwagenparken niet meer wat ze vroeger waren. Steeds meer investeerders kopen ze op, renoveren en verhogen vervolgens de huur.

De rendementen lopen op tot wel 25%!