Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 44851 tot 44855
Bron: RT[z]
Geplaatst: zaterdag 9 juni 2012

Duitsland raadt Spanje noodhulp aan

Duitsland raadt Spanje aan gebruik te maken van de Europese noodhulp. ,,Als Spanje zich overweldigd voelt door zijn financiƫle behoefte, moet het de middelen gebruiken die daarvoor in het leven zijn geroepen'', zegt de president van de Duitse centrale bank, Jens Weidmann, in een interview met de krant Welt am Sonntag.

Bron: Fininfo-be.com
Geplaatst: zaterdag 9 juni 2012

Kijk op de week van Fininfo-be

Vandaag kijk ik naar onze euro aangezien deze sterk onder druk staat de laatste weken. Daarna ga ik dieper in op de daling van de olieprijs en de problemen waar onze pensioenfondsen voor staan.

Bron: XanderNieuws.nl
Geplaatst: zaterdag 9 juni 2012

Bailout Spanje mogelijk al dit weekend; 'Leiders Europa zijn volkomen waanzinnig'

Steeds meer analisten en bankiers buiten de eurozone denken dat de totaal mislukte muntunie binnen 6 maanden zal instorten.

Er wordt driftig gespeculeerd dat de Eurogroep van ministers van Financiën morgen zal besluiten het Spaanse bankensysteem met tientallen miljarden euro's overeind te houden. Sowieso zullen de komende weken en maanden door 'onze' politici hoogstwaarschijnlijk worden gebruikt om er plat gezegd een aantal dramatische en onomkeerbare besluiten doorheen te jassen. Het volk kijkt immers massaal naar 'brood en spelen' (de EK en de Olympische Spelen) en gaat ook nog eens op vakantie, waardoor de meesten pas in de herfst zullen gaan beseffen dat Brussel ons continent totaal aan het veranderen is in één grote 'geïntegreerde' fascistische dictatuur. 'Als ik in de ogen van de leiders van Europa kijk zie ik waanzin - absolute, totale en complete waanzin,' aldus Nigel Farage van de Britse EU-kritische onafhankelijkheidspartij.

[...]

Bron: nos.nl
Geplaatst: zaterdag 9 juni 2012

Middenklassers nieuwe minima.

Er is een nieuwe groep minima: mensen die als gevolg van de crisis er snel en veel op achteruitgaan. Zelfs tot op bijstandsniveau.

[NOS video]

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 9 juni 2012

Banken trekken zich terug uit hypotheken

AMSTERDAM - Banken trekken zich in hoog tempo terug uit de Nederlandse hypotheekmarkt. Wie nog wel hypotheken verstrekt, ziet het eigen marktaandeel daardoor snel stijgen. Dat schrijft NRC Handelsblad.

De spanningen op de financiƫle markten hebben tot gevolg dat banken zeer huiverig zijn hypotheken te verstrekken. Buitenlandse partijen verlaten de Nederlandse markt, en ook veel Nederlandse banken verstrekken liever zo min mogelijk hypotheken.