Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 44876 tot 44880
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 30 mei 2012

VS VANDAAG: Wall Street sluit hoger op Griekse opiniepeilingen

Wall Street is dinsdag hoger gesloten, nadat uit opiniepeilingen bleek dat meer Grieken in de eurozone willen blijven, en een combinatie van zwakke wereldwijde data en recente berichten uit China suggereert dat er meer monetaire stimuleringsmaatregelen onderweg zijn.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 1,01% hoger op 12.580,69 punten. De breed samengestelde S&P 500 steeg 1,11% tot 1.332,42 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 1,18% won tot 2.870,99 punten.

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: dinsdag 29 mei 2012

Staat China op punt van omvallen?

De huizen bubble is enorm in China en dat is reden voor wat analisten om een komende crisis voor China te voorspellen.

China is echter niet de eerste die dit doormaakt. Ook Japan, Amerika, Spanje en zelfs Nederland gingen het land voor.

De vraag is echter hoe ernstig het allemaal is. Wat er teveel is gebouwd is schokkend. Er zijn namelijk letterlijk steden gebouwd die leeg staan. Steden voor honderdduizenden mensen en vrijwel alles staat er leeg.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 mei 2012

Handel in put-opties voor Facebook explodeert met aandeel in vrije val!

Het gaat van kwaad naar erger met het aandeel van Facebook, nu al uitgeroepen tot de IPO-flop van de 21ste eeuw.

Het aandeel FB maakt vandaag opnieuw een duikeling van meer dan 10 procent. Inmiddels noteerde Facebook al aan minder dan 29 dollar op de beurs van Nasdaq.

Een pijnlijk beursdebut…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 mei 2012

Is de GREXIT slechts een rookgordijn?

Tegenwoordig zit niet technologie in een hype (zie de crash van Facebook), maar is de ‘talk of the town’ een exit van Griekenland uit de Europese Unie.

Er worden zelfs weddenschappen over GREXIT opgestart door gokkantoren: het moet niet veel gekker worden!

Uiteraard is een al dan niet uittreding van Griekenland redelijk bijkomstig, om niet te zeggen verwaarloosbaar voor de EU. Het Griekse BBP draagt nog amper iets bij.

Het grote vraagteken is echter of de GREXIT een rookgordijn vormt voor nog veel groter problemen op globaal vlak. Lauren Lyster stelt zich openlijk de vraag in haar TV-programma Capital Account met als gast Edward Harrison van Credit Writedowns.

Bron: nieuwstips.com
Geplaatst: dinsdag 29 mei 2012

oops …hypotheekrente aftrek ...

Over de plannen voor de woningmarkt zoals die zijn opgenomen in het begrotingsakkoord, kan opnieuw worden onderhandeld als blijkt dat ze ongelukkig uitvallen.

In het akkoord is vastgelegd dat als uit doorberekening van het Centraal Planbureau (CPB) blijkt dat het akkoord voor de woningmarkt bijzonder slecht uitpakt, de vijf betrokken partijen de mogelijkheid hebben hierover opnieuw te onderhandelen.

Over de woningmarkt is in het begrotingsakkoord onder meer vastgelegd dat de hypotheekrenteaftrek voor nieuwe aflossingsvrije hypotheken verdwijnt.