Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 4491 tot 4495
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 10 oktober 2016

Japan blijft worstelen met probleem van overdreven overwerk

In meer dan één op vijf Japanse bedrijven presteren werknemers meer dan tachtig uren overwerk per maand. Dat blijkt uit een rapport van de Japanse overheid over de werkdruk in de nationale economie bij meer dan zeventienhonderd bedrijven en bijna twintigduizend werknemers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 10 oktober 2016

Britse pond al minder waard dan euro op Britse luchthavens

Britse reizigers die naar het Europese vasteland vliegen, zijn mogelijk duurder uit. Op Britse luchthavens is de waarde van 1 Britse pond naar 1 euro gezakt.

Dit schrijven Britse media op basis van cijfers van valutaexpert FairFX. Reizigers waren altijd gewend om meer euro’s te krijgen voor hun ponden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 10 oktober 2016

'Er wordt te veel gepraat over Deutsche Bank'

Er wordt te veel gepraat over de financiële situatie bij Deutsche Bank nadat de Amerikaanse overheid aangaf dat de bank een boete van 14 miljard dollar moet betalen.

Dit vertelde de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble aan journalisten tijdens de vergaderingen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank in Washington.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 10 oktober 2016

BILD: ‘Deutsche Bank heeft geen akkoord met Amerikaans gerecht’

Gesprekken tussen de Deutsche Bank en het Amerikaanse departement voor Justitie (DoJ) zijn op niets uitgedraaid. Dat schrijft de Duitse krant Bild am Sonntag. John Cryan (foto), de CEO van Deutsche Bank, was vrijdag in Washington waar hij trachtte de miljardenschikking die het DoJ hem voorstelt naar beneden te praten. Tevergeefs aldus Bild.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 10 oktober 2016

'Inflatie waarschijnlijk begin 2019 op gewenste peil'

De inflatie in de eurozone bereikt waarschijnlijk over ruim twee jaar het door de Europese Centrale Bank (ECB) nagestreefde peil van net iets minder dan 2 procent.

Dat zei ECB-president Mario Draghi zaterdag in de marge van de jaarvergadering van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).