EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 44931 tot 44935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 juli 2012

Pijnlijk ingrijpen dreigt bij pensioenen zorg

Het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) staat er zo slecht voor dat verplegers, verzorgers en welzijnsmedewerkers met hun werkgevers mogelijk meer premie moeten betalen voor hun oudedagsvoorziening. Als dit niet genoeg is om de pensioenbuffers op orde te krijgen, dreigt ook nog een korting op de uitkering. Aan het einde van het tweede kwartaal noteerde PFZW een dekkingsgraad van 92 procent. Waarschijnlijk lukt het niet om de buffers aan het eind van dit jaar op 100 procent te krijgen, zoals het herstelplan van het fonds vereist.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 19 juli 2012

Pensioenkortingen op een rij

De kans wordt steeds groter dat aangekondigde kortingen op uitkeringen van gepensioneerden en rechten van werkenden die nog sparen voor de oude dag, doorgaan. De dekkingsgraden van veel pensioenfondsen dalen verder door de financieel-economische crisis in Europa en de lage rekenrente. Donderdag voegde ook het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) zich in de rij van ruim 100 fondsen die al voor pijnlijke ingrepen hadden gewaarschuwd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 19 juli 2012

Korting pensioenen vanaf volgend jaar vrijwel zeker

Bij een groot deel van de pensioenfondsen zal volgend jaar zeer waarschijnlijk worden gekort. Dit heeft financiële gevolgen voor miljoenen Nederlanders.

Bij een groot deel van de pensioenfondsen zal volgend jaar zeer waarschijnlijk worden gekort. Dit heeft financiële gevolgen voor miljoenen Nederlanders.

Dit blijkt uit de tweede kwartaalcijfers van vier van de vijf grootste pensioenfondsen van Nederland, die donderdag bekend zullen worden gemaakt en in handen zijn van NU.nl.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 19 juli 2012

Vijf vragen dekkingsgraad pensioenfondsen

De gezamenlijke pensioenfondsen beheren op dit moment voor zo'n 800 miljard euro aan opgebouwd pensioen van Nederlanders. Maar het staat er niet goed voor met de dekkingsgraden van deze fondsen. NU.nl legt u in vijf vragen deze dekkingsgraden uit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2012

Amerikaanse pensioenfondsen hebben te weinig geld in kas

Net als in ons land staan ook in Amerika de pensioenfondsen onder druk. De pensioenen bij de grote bedrijven uit de S&P 500 index zouden volgens een recent rapport van S&P Dow Jones Indices veel geld tekort komen. In het fiscale jaar 2011 zit er volgens het onderzoek $354,7 miljard te weinig in de bedrijfspensioenen, een tekort dan $100 miljard groter is geworden ten opzichte van het jaar daarvoor.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs