Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 44936 tot 44940
Bron: 360magazine.nl
Geplaatst: dinsdag 22 mei 2012

Amerikaanse stellen maken 3 keer per maand ruzie over geld

Geld is een grotere bron van conficten dan de opvoeding van de kinderen, het huishouden of werk.

Amerikaanse stellen maken gemiddeld drie keer per maand ruzie over geld. Ongeveer 33 procent van de Amerikanen heeft wel eens gelogen over een uitgave. Dat blijkt uit onderzoek van American Institute of CPAs ( AICPA).

Bron: rectec.nl
Geplaatst: dinsdag 22 mei 2012

Werkmythes: er zijn genoeg banen, je moet ze alleen willen vinden

Een van de dingen die ik met deze blog wil doen, is lezers -werkenden, werkzoekenden en werkgevers- wat meer inzicht geven over hoe het nu is om werkzoekende te zijn, waar je tegenaan loopt en wat sommige dingen zijn die veel mensen niet begrijpen. Vandaag wil ik het over een gegeven hebben, dat recent helaas slechts een mythe is geworden: dat er voor iedereen werk te vinden is, als je maar genoeg inzet toont.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 22 mei 2012

Japanse beurs eindigt hoger

De beurs in Tokio is dinsdag met winst gesloten. De Japanse beurs zette daarmee het herstel dat maandag werd ingezet door. De stemming werd gesteund door hogere slotstanden in New York en Europa. De Nikkei boekte een winst van 1,1 procent tot 8729,29 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 22 mei 2012

'Formule 1 krijgt groen licht voor beursgang'

De organisator van de Formule 1-races, Formula One Group, wordt toegelaten tot de aandelenbeurs in Singapore.

Volgens ingewijden hebben toezichthouders in de Aziatische stadstaat toestemming gegeven voor de beursgang van het autosportbedrijf.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 22 mei 2012

'Amsterdamse beurs opent hoger'

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk hoger. De graadmeters lijken daarmee het voorzichtige herstel van maandag voort te zetten.

,,De AEX opent 1 tot 2 punten hoger. We vervolgen het herstel van maandag. Het is vooral een technisch herstel. De onzekerheid blijft groot en de vooruitzichten zijn onveranderd. Griekenland gijzelt Europa en de spanningen tussen Frankrijk en Duitsland over de aanpak van de situatie loopt op. Verder is het wachten op de informele EU-top op woensdag'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.