EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 44941 tot 44945
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2012

"Uiteenvallen eurozone serieuze mogelijkheid"

Het uiteenvallen van de eurozone is voor CPB-directeur Coen Teulings ,,echt een serieuze mogelijkheid''. Hij zei dat donderdag bij BNR Nieuwsradio. Hij wilde niet zeggen of hij ook verwacht dát het gebeurt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2012

Recorddaling Spaanse huizenprijzen

Aan de diepe crisis op de Spaanse vastgoedmarkt lijkt geen einde te komen. De huizenprijzen in Spanje zijn in het eerste kwartaal met 12,6 procent gedaald ten opzichte van een jaar eerder, zo bleek donderdag uit cijfers van het statistiekbureau INE. Het is de scherpste daling sinds INE 5 jaar geleden gegevens over de woningmarkt bij begon te houden.

Door de neerwaartse spiraal op de vastgoedmarkt, die al sinds begin 2008 voortduurt, zijn veel Spaanse banken in problemen gekomen. Zij leden grote beleggingsverliezen en moeten nu de hand ophouden bij de overheid om hun kapitaalpositie te versterken. Madrid kan dat zelf niet financieren en vroeg afgelopen weekeinde om Europese hulp.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2012

Sentiment onder beleggers neemt een onverwachte positieve draai

Wat een positieve week al niet kan doen voor het sentiment onder beleggers. Nadat de S&P 500 vorige week de grootste winst van het afgelopen jaar kon presenteren, was dat voor veel beleggers voldoende om opnieuw de markt te betreden en/of hun shortposities terug te draaien.

De nieuwste meting van AAII (grafiek Bespoke) veerde fors op tot 34 % bulls, komende van een 2-jarige dieptepunt de week voordien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX slot +0,1%, na weer een saaie dag

De AEX sloot donderdag hoger nadat eerder op de dag de wekelijkse steunaanvragen een dubbel tegenvaller bevatten en de Spaanse rente richting de 7% koerste, een kritisch, want onbetaalbaar geacht niveau.

De AEX sloot donderdag hoger nadat eerder op de dag de wekelijkse steunaanvragen een dubbel tegenvaller bevatten en de Spaanse rente richting de 7% koerste, een kritisch, want onbetaalbaar geacht niveau.

De AEX sloot donderdag met een winst van 0,1% op 291,98 punten. De Midkap sloot vlak op 480,86 punten. De ASX zakte op het slot 0,2% op 371,84 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2012

Europese beurzen sluiten verdeeld

De Europese beurzen zijn donderdag verdeeld de handel uitgegaan. Lange tijd stonden er overwegend verliezen op de borden, door zorgen over de toekomst van Spanje, maar na een positieve opening op Wall Street veerden ook de aandelenmarkten in Europa weer wat op.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs