EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4496 tot 4500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

Waarom bitcoin stijgt en goud niet

Je zal je misschien hebben afgevraagd, “hoe zouden de goud- en zilverprijs erbij gestaan hebben indien de bitcoin nooit uitgevonden zou zijn”. Immers, de ‘marktkapitalisatie’ van bitcoin ($15 miljard) is de marktkapitalisatie kapitalisatie van zilver ($14 miljard) voorbijgegaan.

Beide assetclasses, edelmetaal en cryptogeld beschikken over veel gelijkenissen en hebben onder investeerders gelijkaardige aantrekkingskracht. Oneindig en gemakkelijk deelbaar, waardevast, het moet gemijnd worden, is een ruil- betaalmiddel, grote waarde in kleine fysieke volume, niet geliefd door overheden, nauwelijks of niet te traceren door overheden, alternatief voor cashgeld, en niet bij te drukken door centrale banken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

Rebellen in Aleppo kregen steun uit Verenigde Staten en Saoedi-Arabie

De gematigde rebellen in het oosten van Aleppo werkten samen met militaire eenheden uit onder meer de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië, Israël, Turkije en Qatar. Dat zei de Syrische ambassadeur van de Verenigde Naties, Bashar Ja’afari, onlangs in een toelichting op de herovering van de stad Aleppo. Hij noemde de namen en nationaliteiten van alle buitenlandse individuen die in het oosten van Aleppo samenwerkten met de gematigde rebellen en die probeerden de stad te ontvluchten. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

Hoofdsteden zijn de motor van de economie. In één EU-land niet…

In nagenoeg elk Europees land vormt de hoofdstad een belangrijke pijler van de nationale economie, maar de Duitse metropool Berlijn vormt daarop een uitzondering.

Dat blijkt uit een rapport van het Institut der Deutschen Wirtschaft Köln, dat de invloed van de hoofdsteden op het gemiddelde inkomen van de nationale bevolking berekende.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

Frankrijk maakt zich op voor pro-Russische ommezwaai

Wanneer Frankrijk in de lente volgend jaar een nieuwe president krijgt, kan de Russische leider Vladimir Poetin in het westen wellicht een nieuwe bondgenoot winnen.

François Fillon en Marine Le Pen, de twee belangrijkste kandidaten voor het Franse presidentschap, hebben immers al aangegeven zich te verzetten tegen de sancties die aan Rusland worden opgelegd voor de annexatie van de Krim en de steun aan rebellen in het oosten van Oekraïne.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

China wil nu ook een ruimtemacht zijn

China werpt zichzelf voor de eerste keer in de geschiedenis op als een echte ruimtemacht. Dat heeft Wu Yanhua, vice-directeur van de China National Space Administration, gezegd naar aanleiding van de presentatie van het nieuwe vijfjarenplan voor de Chinese ruimtevaart.

In het nieuwe programma zijn onder meer missies naar de planeet Jupiter en de achterzijde van de maan voorzien. Die projecten vormen onderdeel van een programma waarmee China tegen het einde van het volgende decennium één van de drie grootste ruimtevaart-mogendheden van de wereld wil worden.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs