Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 4496 tot 4500
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Mohamed El-Erian: ‘Iedereen zou 5% moeten beleggen in goud’

Goud kan een belangrijke rol spelen in een wereld met lage en negatieve rentevoeten, dat zegt de bekende econoom Mohamed El-Erian van Allianz. Iedereen zou in de huidige marktomstandigheden 5% goud in zijn portefeuille moeten hebben.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Poetin heeft het Westen herhaaldelijk gewaarschuwd

Het zal vele niet onopgemerkt zijn gebleven dat de spanningen in het Midden-Oosten, met name nu in Syrië met de dag verder toenemen. Onlangs nog stuurde Poetin een vloot bestaande uit acht oorlogsschepen richting Syrië om de slagkracht te versterken.

Te midden van deze vloot zit Ruslands enigste vliegdekschip dat meer dan 50 gevechtsvliegtuigen kan huisvesten dat enige dagen geleden langs de kust van Nederland en België voer en zich vervolgens provocerend recht door het Nauw van Calais heen manoeuvreerde omringd door 7 andere Russische oorlogsschepen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

5 straffe redenen waarom de meeste mensen nog niet rijk zijn

Ongeacht onze afkomst, opleiding, beroep of levensstijl, de meeste onder ons staan financieel (nog) niet waar ze willen staan. Verrassend genoeg zijn de redenen daarvoor bij de meeste mensen gelijkaardig. Om onbegrijpelijke redenen maken veel mensen dezelfde fouten. Ben jij ook nog niet rijk, kijk dan of een van deze foute schoenen aan jouw voeten past.

Maar er is goed nieuws!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Over 4 weken is het erop of eronder voor de oliemarkt

Zoals de meeste wel zullen weten, crashte de olieprijs in de zomer van 2014. 1,5 jaar later klokte het zwarte goud 75% lager af. Sinds begin dit jaar verdubbelde de olieprijs opnieuw om daarna ter plaatsen te trappelen. Maar over 4 weken kan daar verandering in komen. Dan is het erop of eronder.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Bitcoins beter begrijpen: een boek voor leken en voor gevorderden

Peter de ruiter heeft een boek geschreven genaamd "Bitcoins beter begrijpen". In dit boek beschrijft hij wat bitcoins zijn, wat je ermee kunt doen en wat de voor- en nadelen zijn. Ook gaat hij in op de technologie waarop Bitcoin is gebaseerd: de blockchain, die zich mag verheugen in een grote belangstelling van gevestigde bedrijven. In het boek komen diverse deskundigen uit binnen- en buitenland aan het woord en er zijn tal van praktische voorbeelden door het boek heen geweven.