EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4496 tot 4500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Meer Chinese miljardairs dan Amerikaanse

Het land is nog steeds een volksrepubliek met één partij, de communistische, maar dat neemt niet weg dat de ware grootverdieners Chinezen zijn. China telt, gemeten in dollars, meer miljardairs dan de Verenigde Staten. In de zogenoemde Club van Negen Nullen prijkt China op de eerste plek met liefst 609 miljardairs. In de VS wonen 552 mensen die meer dan een miljard op hun rekening hebben staan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Vlucht uit euro dwingt centrale banken tot ingrijpen

Verschillende Europese centrale banken worstelen met een vlucht van vermogen uit de Eurozone, zo schrijft de Wall Street Journal. In niet-euro landen als Zwitserland, Tsjechië en Denemarken moeten centrale banken voortdurend interveniëren om een waardestijging van hun eigen munt te voorkomen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Alan Greenspan laat zich uit over een goudstandaard

Greenspan beschikt als geen ander over een scherp inzicht inzake goud, zowel over het verleden als het heden. Hoewel zijn carrière bij de Federal Reserve ver achter zich ligt, laat hij regelmatig nog van zich horen. De persoon die de vrije markten altijd verdedigd is terug, en hoe. Onlangs liet hij zich interviewen door het ‘Gold Investor Magazine’. Greenspan maakte enkele interessante opmerking inzake de historische goudstandaard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

China: ‘De kans op oorlog neemt toe’

Noord-Korea heeft toegegeven 4 raketten te hebben afgevuurd in de Japanse Zee, als ‘test om Amerikaanse militaire basissen in Japan te treffen.’ De VS hebben 54.000 manschappen in Japan en nog eens 28.500 in Zuid-Korea. De Chinese nationalistische krant Global Times, die dicht aanleunt bij de Communistische Partij, publiceert dinsdag een editoriaal waarin wordt gewaarschuwd voor de escalatie van het conflict:

‘De kans op een oorlog op het Koreaanse schiereiland groeit. China moet zich voorbereiden op alle scenario’s.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Duitsland alleen kan Europese Unie niet overeind houden

Met de verkiezingen in Duitsland, Nederland en Frankrijk staat het voortbestaan van de Europese Unie op het spel. Vooral de verkiezingsuitslag van Frankrijk zal van cruciaal belang zijn voor de toekomst van de Europese Unie. Duits Minister van Financiën Wolfgang Schäuble vreest dat een overwinning van Le Pen wellicht het einde van de EU betekent en roept op tot voorzichtigheid.

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble benadrukt dat de relatie tussen Frankrijk en Duitsland van immens belang zijn voor de instandhouding van de Europese Unie. De relatie tussen beide landen is de basis van het grootschalige project dat nu toch al 60 jaar achter de rug heeft.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs