Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 44971 tot 44975
Bron: knack.be
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

Warme zomer in aantocht voor olie

Olie is alweer een tijdje van de hoofdpagina’s verdwenen, in de media vernemen we nog maar weinig over de evolutie van de olieprijs. Vandaag is het volgens Nico Pantelis van Slim Beleggen vooral de eurocrisis die beleggers en andere belanghebbenden bezighoudt.

De openlijke discussie over een exit van Griekenland zou Europa in een diepe recessie kunnen duwen. En dat zal uiteraard ook gevolgen krijgen voor de globale wereldeconomie.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

Duitse bunds sluiten licht lager

Duitse bunds zijn maandag licht lager gesloten, waarbij de Duitse leningen enigszins herstelden van zwaardere verliezen eerder op de dag.

De handelsvolumes waren zelfs voor een maandag erg laag.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

CFTC bevestigt onderzoek bij JPMorgan Chase

De Amerikaanse toezichthouder Commodity Futures Trading Commission (CFTC) is een onderzoek begonnen naar mogelijke strafbare handelingen bij JPMorgan Chase. Dat maakte de toezichthouder maandag bekend. De bank leed onlangs een handelsverlies van 2 miljard dollar (ruim 1,5 miljard euro).

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX eindigt 0,6% hoger

De Amsterdamse beurs is maandag met een winst van 0,6% geeindigd, na een week van verliezen, waarbij de markt met name de Amerikaanse beurzen volgde op een dag waarbij het ontbrak aan impulsen.

De AEX-index sloot maandag 0,6% hoger op 290,54 punten, de Midkap won 1,4% op 473,13 punten en de Smallcap eindigde 1,0% hoger op 377,73 punten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

Koers van aandeel Facebook ploft!

Het stond in de sterren geschreven: het aandeel van Facebook ging maandagmorgen meteen meer dan 10 procent onderuit op zware volumes.

De snelle jongens willen uit FB omdat ze beseffen dat 100 miljard dollar wel heel veel geld is voor een website nog niet goed weet hoe ze bijna 1 miljard gebruikers gaan monetariseren.

De marktwaarde van Facebook werd bijna 10 miljard dollar lichter op enkele uren tijd. We zijn benieuwd waar het in de komende dagen heen gaat met het aandeel, maar we vinden +$90 mrd nog steeds veel geld.