Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 44976 tot 44980
Bron: Fininfo-be.com
Geplaatst: maandag 28 mei 2012

Kijk op de week van Fininfo-be

Vandaag werp ik mijn blik nog eens op de Nederlandse vastgoedcrisis, stel ik de euro in vraag, kijken we even naar de geflopte beursgang van Facebook en ten slotte kan Griekenland ook niet ontbreken.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 28 mei 2012

Nikkei sluit licht hoger

De beurs in Tokio is maandag licht hoger gesloten. De uitslag van de recente Griekse verkiezingspeilingen voedde de hoop dat Griekenland binnen de eurozone zal blijven. Uit de peilingen bleek dat de Griekse conservatieven, die voor de afgesproken bezuinigingsmaatregelen zijn, momenteel aan de leiding gaan. De Nikkei eindigde 0,2 procent hoger op 8593,15 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 28 mei 2012

'Hogere opening Europese beurzen'

De Europese beurzen openen maandag naar verwachting hoger. De handelsweek zal waarschijnlijk rustig beginnen. Maandag is het Tweede Pinksterdag. Veel handelaren genieten dan nog van een lang weekeinde. In de Verenigde Staten is het bovendien Memorial Day en zijn de effectenbeurzen gesloten.

Het verloop van de beurshandel zal vermoedelijk vooral worden bepaald door de ontwikkelingen in Griekenland en Spanje. Afgelopen weekeinde bleek uit peilingen dat de Griekse conservatieve partijen, die voor de bezuinigingen zijn en het land binnen de eurozone willen houden, momenteel aan de leiding gaan in aanloop naar de verkiezingen op 17 juni.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: maandag 28 mei 2012

De geruststellende ondeskundigheid van politici

Het begint steeds meer op te vallen dat het politici ontbreekt aan economisch inzicht.

Twee jaar geleden in maart 2010 had Griekenland een begrotingstekort van meer dan 12% en de rente die het land moest betalen op 10 jaarsleningen bedroeg meer dan 30%. Toch beweerde Romano Prodi, de oud-voorzitter van de Europese Commissie, dat de Griekse schuldencrisis voorbij was.

In september 2011 stemde het Spaanse parlement voor een voorstel van premier Zapatero om begrotingsevenwicht in de grondwet te verankeren. Er waren 319 parlementariërs voor en slechts 17 tegen. Ook oppositieleider Rajoy steunde het voorstel. Een half jaar later in maart 2012 pleit dezelfde Rajoy, als premier, om het begrotingstekort wat verder te laten oplopen tot meer 4%.

Ministers en regeringsleiders hebben kennelijk geen idee hoe de zaken er over een half jaar voor zullen staan. Ze worden niet gehinderd door enige kennis van zaken. Ze worden maar zelden afgerekend op hun onwetendheid. Omdat politici de plank heel vaak compleet misslaan, ga ik er van uit dat ze het altijd mis hebben. Als ze praten over herstel en groei, dan weet ik dat er juist krimp zal komen.

Bron: YouTube.com
Geplaatst: zondag 27 mei 2012

Chinese promotieclip Euro 2012 toont vernietiging Europese hoofdsteden

De Europese kampioenenbeker 2012 temidden van de verwoeste steden Londen, Berlijn, Rome en Parijs. Enkel bizar, of zit er meer achter?  

Een Chinees TV-station zendt een bijna 5 minuten lange promotieclip uit voor Euro 2012, het Europese kampioenschap voetbal dat vanaf 8 juni in Polen en Oekraïne zal plaatsvinden. Merkwaardig genoeg toont het filmpje hoe de Europese hoofdsteden Londen, Berlijn, Parijs en Rome tijdens het kampioenschap door een militaire aanval worden vernietigd. Pure -maar wel bizarre- fantasie, of is dit opnieuw een sterk staaltje 'predictive programming' van de illuminati machtselite achter de schermen?

Via: XanderNieuws. Bron verwijst naar YouTube fragment